{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren ZZP schoonmaker
  • Gescreend en verzekerd
  • Scherp uurtarief

Boek een schoonmaker voor jouw werkplek

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Schoonmaker via het platform iemand.nl Zakelijk

Goede schoonmaker gezocht?

Het vinden van een goede schoonmaker blijkt niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je periodiek wilt boeken om je werkplek schoon en representatief te houden. Gelukkig biedt iemand.nl Zakelijk jou de ideale oplossing. Via ons boek je snel betrouwbare schoonmakers voor je winkel, kantoor of studio. En dat tegen een voordelig en vast uurtarief van €24,50 (excl btw).

Hoe werkt het vinden van een schoonmaker?

Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie van de schoonmaak in. Wekelijks, tweewekelijks of twee keer per week, maar net wat jouw winkel of praktijk nodig heeft.

Is de schoonmaakbeurt uitgevoerd? Dan heb je verder geen omkijken naar de betaling – die wordt via automatische incasso voldaan. De kosten zijn altijd opgebouwd op grond van het vaste uurtarief van €24,50 (excl btw). Een handig overzicht van al je betalingen vind je online in je persoonlijk dashboard.

Jouw bedrijfsruimte laten schoonmaken via iemand.nl Zakelijk

Alle schoonmakers die via het platform iemand.nl Zakelijk werken zijn gescreend, verzekerd en staan ingeschreven als ZZP-er bij de Kamer van Koophandel.

Voor een extra veilig gevoel bieden wij de optie om de schoonmaker vooraf een keer te ontmoeten. Je kunt dan kijken of de eerste indruk goed is en de wensen voor je bedrijfspand alvast doorspreken. Zo weet je zeker dat de schoonmaakwerkzaamheden zich richten op de juiste plekken. Twijfel je na de kennismaking? Dan wissel je via het online dashboard probleemloos naar een ander schoonmaakbedrijf.

Voor wie is iemand.nl Zakelijk?

Schoonmakers die werken via het platform iemand.nl Zakelijk maken schoon bij bedrijven in alle soorten en maten. Van eenmanszaken tot het MKB en van thuiskantoren tot yogastudio’s.

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Een schoon kantoor zonder gedoe

Wouter, eigenaar Simpler.nl

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Scherp tarief

Voor een vast uurtarief levert iemand.nl Zakelijk aan elk kantoor, winkel of praktijk een ervaren en betrouwbare schoonmaker.

Snel geregeld

Door het wegvallen van een offertetraject boek je binnen 60 seconden een schoonmaker voor jouw bedrijf.

Superflexibel

Vakantie, vrije dag of een bedrijfsuitje? Plan de schoonmaak op het tijdstip dat jouw bedrijf het beste uitkomt, of sla een keer over.

Betrouwbaar en ervaren

Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade en je krijgt een vaste schoonmaakhulp.

Automatische incasso

Na de schoonmaak wordt het totaalbedrag automatisch van je rekening afgeschreven. In jouw persoonlijke dashboard vind je de maandfacturatie, handig voor je belastingaangifte.

Online dashboard

Chat via je persoonlijke dashboard met de schoonmaker van jouw bedrijf en regel schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben? Dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen, afgestemd op de schoonmaakbehoefte van jouw bedrijf.

Boek een schoonmaker in slechts 60 seconden

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Aanvullende informatie schoonmaker

Een overzicht van al je gegevens

In je dagelijkse bedrijfsvoering hou je ongetwijfeld van duidelijkheid en overzicht. Aspecten waar je ook van profiteert als je het platform van iemand.nl Zakelijk gebruikt. In jouw persoonlijke online dashboard zie je een overzicht van al je belangrijke gegevens. Denk hierbij aan verrichte boekingen en betalingen, maar ook aan afspraakmogelijkheden en maandfacturen.

Wat kost een schoonmaker via iemand.nl Zakelijk?

Als ondernemer wil je graag weten waar je aan toe bent. Bij iemand.nl Zakelijk werken we daarom met een vast tarief per uur van €24,50 (excl btw). Dat schept duidelijkheid en rust. Goed om te weten is bovendien is dat je deze kosten als kostenpost kunt opvoeren bij je belastingaangifte.

Altijd de juiste schoonmaakmiddelen

Voor maximaal comfort boek je via iemand.nl Zakelijk niet alleen een schoonmaker, maar kan je tevens een professioneel schoonmaakmiddelenpakket afnemen. Zo hoef je zelf geen schoonmaakartikelen meer te kopen en weet je zeker dat de schoonmaker over alle benodigde zaken beschikt. Zo staat niets een blinkend resultaat meer in de weg!

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen