{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren ZZP schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Een schoon kantoor via iemand.nl

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Schoonmaakdienst via iemand.nl

Betrouwbare schoonmakers vinden

Ben jij op zoek naar een betrouwbare schoonmaakdienst? Via iemand.nl Zakelijk vind je deze makkelijker dan ooit tevoren. Via de website regel je direct een schoonmaakbeurt op de datum dat het jou schikt. Tegen een vast en transparant tarief komt de schoonmaker langs in je fitnessstudio, winkelruimte, bedrijfspand of thuiskantoor.

Hoe werkt het vinden van een schoonmaakdienst?

Voorbij zijn de tijden dat jij eindeloos moest zoeken naar een goed schoonmaakbedrijf. Via iemand.nl Zakelijk vul je de postcode van je bedrijfspand in en kun je vervolgens direct van start. Selecteer een datum, voorkeurstijdstip en de gewenste schoonmaakfrequentie. Voor een blinkend schoon resultaat komt de schoonmaakdienst twee keer per week bij je langs. Ook een wekelijks of tweewekelijks bezoek behoort tot de mogelijkheden.

Na de schoonmaak schrijven wij het verschuldigde bedrag middels automatische incasso af. Dit bedrag is altijd gebaseerd op ons vaste uurtarief van €24,50 (excl btw). Hierdoor heb je altijd duidelijkheid over de kosten, die je ook terug ziet in je online dashboard.

Jouw bedrijfspand laten schoonmaken via iemand.nl Zakelijk

Wij screenen alle schoonmakers en werken alleen met betrouwbare ZZP-ers die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Elke schoonmaker is bovendien verzekerd en bereid vooraf met jou kennis te maken. Is het kennismakingsgesprek of de eerste schoonmaakbeurt niet wat je ervan verwacht? Dan staat het je vrij om via ons direct een andere schoonmaker te boeken. Zo vind je altijd een partij die aan jouw verwachtingen voldoet.

Is een schoonmaakdienst geschikt voor mijn bedrijf?

Bij iemand.nl Zakelijk kom je in aanmerking voor een schoonmaakdienst zodra je ondernemer bent. Of je nu actief bent in het MKB of met een eenmanszaak – dat maakt verder geen verschil. Ook vestiging in een winkel of (thuis)kantoor is ons om het even. Belangrijk is dat jij in een schone bedrijfsomgeving kunt werken.

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Een schoon kantoor zonder gedoe

Wouter, eigenaar Simpler.nl

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Scherp tarief

Een scherp en vast uurtarief van € 24,50 (excl. btw).

Snel geregeld

Omdat iemand.nl zonder offertetraject werkt boek je binnen 60 seconden een schoonmaker.

Superflexibel

Kijk welk tijdstip jou het beste uitkomt of zet de schoonmaak op pauze als je op vakantie gaat.

Betrouwbaar en ervaren

iemand.nl Zakelijk zorgt altijd voor een vaste schoonmaker. Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade.

Automatische incasso

Na de schoonmaak wordt het totaalbedrag automatisch van je rekening afgeschreven. In jouw persoonlijke dashboard vind je de maandfacturatie, handig voor je belastingaangifte.

Online dashboard

Via je persoonlijke online dashboard neem je eenvoudig contact op met de vaste schoonmaker van jouw bedrijf en regel je alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben? Dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen, afgestemd op de schoonmaakbehoefte van jouw bedrijf.

Boek een schoonmaker in slechts 60 seconden

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Aanvullende informatie schoonmaakdienst

Persoonlijk dashboard

Maak je via ons regelmatig gebruik van een schoonmaakdienst? Dan is het wel zo handig om al je boekingen en betalingen in één oogopslag te kunnen bekijken. Dat doe je in je persoonlijke online dashboard, waar je ook afspraken kunt maken of verzetten en de maandfacturatie voor je belastingaangifte kunt vinden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Een schoonmaker is zo goed als zijn materiaal. Belangrijk is daarom dat jij de juiste schoonmaakmiddelen in huis hebt om de klus te klaren. Via iemand.nl Zakelijk kun je een voordelig schoonmaakmiddelenpakket bemachtigen dat exact is afgestemd op een grondige bedrijfsschoonmaak. Zo haal jij gegarandeerd het maximale uit jouw schoonmaakdienst.

Wat kost een schoonmaakdienst via iemand.nl Zakelijk?

Alle schoonmakers die werken via het platform iemand.nl Zakelijk hanteren een vast uurtarief van €24,50 (excl btw). Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Ook maakt dit een langdradig offertetraject overbodig. Dat is een voordeel, want als ondernemer doe jij het liefst snel zaken zodat jij je aandacht daarna weer op je core business kunt richten. Toch liever een offerte? Natuurlijk is dat ook geen probleem.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen