{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Vind jouw schoonmaker in Zeist

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Wil je eerst een voorstel ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jou past. Vraag eenvoudig een voorstel aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voorstel aanvragen

Ervaren schoonmakers in Zeist

Een schone werkruimte

Heb jij een kantoor of bedrijfspand in Zeist en wil je de schoonmaak uitbesteden? Dat kan! Bij iemand.nl Zakelijk boek je direct een professionele schoonmaker in Zeist. 

iemand.nl Zakelijk is hét online schoonmaakplatform die ZZP schoonmakers koppelt aan MKB'ers. Hoe groot of klein je bedrijf in Zeist ook is; voor elke werkplek is een passende schoonmaker te vinden. Wij hanteren een scherp uurtarief van €24,50 excl. btw, ongeacht frequentie of aantal vierkante meters. Het enige wat jij hoeft te regelen zijn de schoonmaakspullen.

Vind direct een schoonmaker in Zeist

Het schoonmaakplatform werkt simpel. Je voert de postcode van het bedrijfspand in, de frequentie en de gewenste dag(en) en tijd. Vervolgens vul je je contactgegevens in en word je schoonmaakverzoek verzonden naar de beschikbare schoonmakers in Zeist en omgeving. Zodra je verzoek is geaccepteerd ontvang je een melding.

De betaling (€24,50 p/u, excl. btw) vindt plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd. 

Flexibel en niet duur

Tim de Visser, The Food Convoy

Een prima systeem!

Ron Beute, Intervlag

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Supersnel

Je kan direct online een schoonmaker boeken.

Flexibel

Plan de schoonmaak op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Betrouwbaar

Via iemand.nl krijg je altijd dezelfde schoonmaker.

Online dashboard

Via een online dashboard ben je direct in contact met de schoonmaker.

Klantenservice

De klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben, dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Professionele schoonmakers in Zeist

Ervaren schoonmakers in Zeist

Via het schoonmaakplatform iemand.nl Zakelijk wordt vraag en aanbod voor schoonmaak bij bedrijven bij elkaar gebracht. Zo plaats je eenvoudig online een schoonmaakverzoek voor jouw kantoor, praktijk, winkel of studio. Alle schoonmakers staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ervaren en gescreend.

Schoonmaakmiddelenpakket

Een schoonmaakbeurt kost slechts €24,50 per uur (excl. btw). Het enige wat jij hoeft te verzorgen zijn de schoonmaakspullen. Wil je hier ook geen omkijken meer naar hebben? Dan kan je via iemand.nl Zakelijk een op maat gemaakte schoonmaakmiddelenpakket afnemen dat aansluit op de schoonmaakbehoeften van jouw bedrijf.

Regie over de schoonmaak

Wat er ook gebeurt, iemand.nl Zakelijk vindt het belangrijk dat je altijd verzekerd bent van een schone werkplek. Wil je de schoonmaker liever op een andere dag laten komen? Dan kan je dit afstemmen met de schoonmaker of contact opnemen met de klantenservice.  

In jouw persoonlijk online dashboard heb je een overzicht van de boekingen, wie er over de vloer komt en de facturen. Kom je ergens niet uit? Er staat vijf dagen per week een klantenservice voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen