{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Boek een schoonmaker voor jouw werkplek in Zaandam

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Wil je eerst een voorstel ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jou past. Vraag eenvoudig een voorstel aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voorstel aanvragen

Ervaren schoonmakers in Zaandam

Schoonmaker voor elke werkplek

Klein of groot kantoor, winkel, studio of praktijk: via iemand.nl Zakelijk vind je voor elke werkplek in Zaandam een professioneel schoonmaakbedrijf. Direct online geregeld en voor een vast en scherp uurtarief van €24,50 excl. btw. 

Kantoorschoonmaak via iemand.nl Zakelijk

Het maakt het niet uit hoe groot of klein je bedrijf is; voor elke werkplek bieden wij een passende oplossing. Hetzelfde geldt voor de locatie – van bedrijventerreinen Kogerveld Zuid, Noorderveld of Centrum, via iemand.nl Zakelijk boek je een betrouwbare schoonmaker. 

Hoe werkt het vinden van een schoonmaakbedrijf in Zaandam?

Je hoeft alleen je postcode in te voeren, de frequentie en gewenste dag(en) en tijd. Vervolgens vul je je contactgegevens in en word je schoonmaakverzoek verzonden naar de beschikbare schoonmakers bij jou in de buurt. Je krijgt een melding zodra je boeking is geaccepteerd. 

Uiteraard kun je als klant van iemand.nl Zakelijk van tevoren kennis maken met de schoonmaker en bespreken wat de wensen zijn of waar de nadruk op gelegd moet worden. De betaling vindt achteraf plaats via automatische incasso.

Snelle en flexibele service

Loyce Perier - MobPro, Mobile Professionals

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Supersnel

Je kan direct online een schoonmaker boeken voor jouw werkplek.

Flexibel

Plan de schoonmaak op het tijdstip dat jouw bedrijf het beste uitkomt, of sla een keer over als je dicht bent.

Betrouwbaar en ervaren

Via iemand.nl Zakelijk krijg je altijd dezelfde zelfstandige schoonmaker.

Online dashboard

Via een persoonlijk online dashboard ben je direct in contact met de vaste schoonmaker van jouw bedrijf en regel je alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben, dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Schoonmaakbedrijf in Zaandam - aanvullende informatie

Persoonlijk dashboard

Als klant van iemand.nl Zakelijk krijg je een persoonlijk online dashboard waar je afspraken kunt inzien en kunt chatten met de schoonmaker. Ook heb je hier inzicht in je kosten en vind je de maandfacturatie terug die je nodig hebt voor je belastingaangifte. Ook kun je hier de klantenservice raadplegen bij vragen.

Prijzen

Voor het scherpe uurtarief van €24,50 (excl. btw) haal je via iemand.nl Zakelijk een ervaren schoonmaker in huis. Dit uurtarief is ongeacht de frequentie of aantal vierkante meters. Zo weet je niet alleen waar je aan toe bent, maar zijn deze kosten ook bij de belastingdienst op te geven.

Schoonmaakmiddelenpakket

Iemand.nl Zakelijk biedt jouw bedrijf naast de schoonmaak ook de mogelijkheid om een schoonmaakmiddelenpakket aan te schaffen. Zo hoef je zelf nooit meer na te denken over welke schoonmaakmiddelen je nodig hebt. Dit pakket wordt in samenwerking met onze professionele partner in schoonmaakmaterialen en -middelen samengesteld.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen