{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Boek direct een schoonmaker voor jouw werkplek in Utrecht

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van een frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Wil je eerst een voorstel ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jou past. Vraag eenvoudig een voorstel aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voorstel aanvragen

Betrouwbare schoonmakers in Utrecht

Professionele schoonmakers

iemand.nl Zakelijk is een online schoonmaakplatform die schoonmaak ZZP'ers koppelt aan MKB'ers of ZZP'ers. Alle schoonmakers die werken via iemand.nl zijn uitgebreid gescreend, verzekerd en worden beoordeeld door hun eigen klanten.

Kantoor, winkel of praktijk

Het maakt het niet uit hoe groot of klein je bedrijf is; voor elke werkplek is een passende schoonmaker te vinden. Voor een scherp uurtarief van €24,50 per uur (excl. btw) boek je een betrouwbare schoonmaker. Je kunt zelf online afspraken inplannen of een afspraak wijzigen.

Hoe werkt iemand.nl

Via iemand.nl Zakelijk regel je binnen drie minuten een betrouwbare schoonmaker. Op basis van de postcode van je bedrijf in Utrecht wordt er direct online een gescreende en ervaren schoonmaker in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie van de schoonmaak in. Dit kan wekelijks zijn, om de week of twee keer per week, maar net wat jouw kantoor of winkel nodig heeft. Wil je liever niet direct boeken maar eerst meer informatie ontvangen? Dan kun je ook eerst een offerte ontvangen.

De betaling vindt plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd en het bedrag (€24,50 per uur, excl. btw) wordt automatisch afgeschreven.

Fijne samenwerking met iemand.nl

Steven, Creative Director Violet88

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Supersnel

Je kan direct online een schoonmaker boeken.

Flexibel

Plan de schoonmaak op het tijdstip dat jouw bedrijf het beste uitkomt.

Betrouwbaar

Via iemand.nl krijg je altijd dezelfde schoonmaker. Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd.

Online dashboard

Via een persoonlijk online dashboard ben je direct in contact met de vaste schoonmaker van jouw bedrijf en regel je alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben, dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Extra informatie schoonmaakdiensten in Utrecht

Schoonmaakwerkzaamheden

Jij bepaalt welke schoonmaakwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd en waar de nadruk op ligt. Als klant van iemand.nl kun je van tevoren kennis maken met je schoonmaker en na elke schoonmaakbeurt een beoordeling achterlaten. Zo is het altijd helder hoe een schoonmaker presteert en wat er eventueel beter kan. 

Flexibel en persoonlijk

Wat er ook gebeurt, iemand.nl Zakelijk vindt het belangrijk dat je altijd verzekerd bent van een schone werkplek. Kan jouw vaste schoonmaker een keer niet, dan wordt er vervanging geregeld. Wil je de schoonmaker liever op een andere dag laten komen? Dan pas je de dag en/of tijdstip eenvoudig aan via jouw persoonlijke online dashboard. 

Jouw persoonlijke online dashboard geeft je helder inzicht in wat je kosten zijn, wie er over de vloer komt, wat je betaald en geboekt hebt. Daarnaast vind je hier de maandfacturatie terug die handig kan zijn voor je administratie en btw-aangifte.

Prijzen schoonmaak in Utrecht

Voor een schoonmaker in Utrecht via iemand.nl Zakelijk betaal je een vast en scherp tarief van €24,50 per uur (excl. btw). Voor dit tarief biedt iemand.nl alle bedrijven, hoe groot of klein ook, de mogelijkheid om een ervaren schoonmaker in huis te halen. Zo ben je niet alleen verzekerd van een betrouwbare schoonmaker, maar zijn deze kosten ook bij de Belastingdienst op te geven.

Daarnaast werkt iemand.nl zonder offertetraject. Dat betekent dat je direct een schoonmaker kunt boeken voor een vast uurtarief. Geen vertraging en direct online geregeld.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen