{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Boek een schoonmaker voor jouw werkruimte in Soest

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Wil je eerst een voorstel ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jou past. Vraag eenvoudig een voorstel aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voorstel aanvragen

Professionele schoonmakers in Soest

Schoonmaker voor elke werkplek

Klein of groot kantoor, praktijk of winkel: iemand.nl Zakelijk vindt voor elke werkplek in Baarn een professioneel schoonmaakbedrijf. Eenvoudig online geregeld en voor een vast en scherp uurtarief van €24,50 excl. btw.

Zo werkt iemand.nl

Een schoonmaker via iemand.nl Zakelijk is zo gevonden. Op basis van de postcode van je bedrijf in Soest wordt er direct een gescreende en ervaren schoonmaker in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie van de schoonmaak in. 

De betaling vindt altijd pas plaats nadat de schoonmaak is uitgevoerd. Het totale bedrag (€24,50 per uur, excl. btw) wordt automatisch afgeschreven. Alle betalingen staan overzichtelijk weergegeven in je persoonlijke dashboard.

Verzekerd en gescreend

Alle schoonmakers die via iemand.nl Zakelijk werken worden gescreend en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ZZP-er. Ze zijn allen verzekerd en hebben ervaring in het schoonmaken van zowel grote als kleinere bedrijven.

Uiteraard kun je als klant van iemand.nl Zakelijk van tevoren kennis maken met de schoonmaker en bespreken wat de wensen zijn of waar de nadruk op gelegd moet worden. Na afloop van elke schoonmaak heb je de mogelijkheid een beoordeling achter te laten. Wisselen van schoonmaker is altijd mogelijk. 

Voor wie is iemand.nl Zakelijk

Iemand.nl Zakelijk is er voor alle bedrijven. Van eenmanszaak tot MKB, van winkel tot restaurant en van kantoor aan huis tot yogastudio. Voor een betaalbaar tarief heb je een schone werkplek.

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Een schoon kantoor zonder gedoe

Wouter, eigenaar Simpler.nl

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Snel geregeld

Boek binnen 1 minuut een schoonmaker.

Flexibel

Kijk welke dagen en tijdstip jou het beste uitkomt.

Betrouwbaar en ervaren

Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade.

Online dashboard

Via je persoonlijke online dashboard regel je alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben? Dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen, afgestemd op de schoonmaakbehoefte van jouw bedrijf.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Extra informatie schoonmaakdiensten in Soest

Persoonlijk dashboard

Als klant van iemand.nl Zakelijk krijg je een persoonlijk online dashboard waar je inzicht hebt in afspraken, kosten en maandfacturatie die je nodig hebt voor je belastingaangifte. Ook kun je hier beoordelingen van schoonmakers inzien en de klantenservice raadplegen bij vragen.

Schoonmaakmiddelenpakket

iemand.nl Zakelijk biedt jouw bedrijf naast de schoonmaak ook de mogelijkheid om een schoonmaakmiddelenpakket aan te schaffen. Zo hoef je zelf nooit meer na te denken over welke schoonmaakmiddelen je nodig hebt. Dit pakket wordt in samenwerking met onze professionele partner in schoonmaakmaterialen en -middelen samengesteld.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen