{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Boek een schoonmaker voor jouw werkplek in Rotterdam

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Wil je eerst een voorstel ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jouw werkplek in Rotterdam past. Vraag direct een voorstel aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voorstel aanvragen

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam via iemand.nl

Professionele schoonmakers

Klein of groot kantoor, praktijk of winkel: iemand.nl Zakelijk vindt voor elke werkplek in Rotterdam een professioneel schoonmaakbedrijf. Eenvoudig online geregeld en voor een vast en scherp uurtarief van €24,50 (excl. btw). Van het Kralingse Bos tot de Kop van Zuid.

Hoe werkt het vinden van een schoonmaakbedrijf in Rotterdam?

Een goed schoonmaakbedrijf in Rotterdam is via iemand.nl Zakelijk zo gevonden. Op basis van de postcode van je bedrijf wordt er direct een gescreende en ervaren schoonmaker in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie van de schoonmaak in. Wekelijks, tweewekelijks of twee keer per week, maar net wat jouw winkel of praktijk nodig heeft. Het is altijd mogelijk eerst een offerte te ontvangen, als je dit fijner vindt.

De betaling vindt altijd pas plaats nadat de schoonmaak is uitgevoerd. Het totale bedrag (€24,50 per uur, excl. btw) wordt automatisch afgeschreven. Een handig overzicht van al je betalingen vind je online in je persoonlijk dashboard.

Schoonmakers via iemand.nl Zakelijk

Alle schoonmakers die via iemand.nl Zakelijk werken, zijn door ons gescreend en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ZZP-er. Ze zijn allen verzekerd en hebben ervaring in het schoonmaken van zowel grote als kleinere bedrijven.

Uiteraard kun je als klant van iemand.nl Zakelijk van tevoren kennis maken met de schoonmaker en bespreken wat de wensen zijn of waar de nadruk op gelegd moet worden. Na afloop van elke schoonmaak heb je de mogelijkheid een beoordeling achter te laten. Niet tevreden over een schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Wisselen van schoonmaker is altijd mogelijk. 

Voor wie is iemand.nl Zakelijk?

Iemand.nl Zakelijk is er voor alle bedrijven. Van eenmanszaak tot MKB, van winkel tot restaurant en van kantoor aan huis tot yogastudio. Voor een betaalbaar tarief heb je een schone werkplek.

Een prima systeem!

Ron Beute, Intervlag

Flexibel en niet duur

Tim de Visser, The Food Convoy

Top platform!

Fred Weeder, F.P.C.

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Snel geregeld

Omdat iemand.nl zonder offertetraject werkt boek je binnen 60 seconden een schoonmaker.

Flexibel

Kijk welk tijdstip jou het beste uitkomt of zet de schoonmaak op pauze als je op vakantie gaat.

Betrouwbaar en ervaren

Alle schoonmakers die werken via iemand.nl Zakelijk zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade.

Online dashboard

Via je persoonlijke online dashboard neem je eenvoudig contact op met de vaste schoonmaker van jouw bedrijf en regel je alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben? Dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen, afgestemd op de schoonmaakbehoefte van jouw bedrijf.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam - aanvullende informatie

Persoonlijk dashboard en prijzen

Als klant van iemand.nl Zakelijk krijg je toegang tot een persoonlijk online dashboard. Hier kun je afspraken plannen of verzetten, krijg je inzicht in je kosten en vind je de maandfacturatie terug die je nodig hebt voor het indienen van je belastingaangifte. Ook kun je hier beoordelingen van schoonmaakbedrijven in Rotterdam inzien en onze klantenservice raadplegen bij vragen.

Schoonmaakmiddelenpakket

Via iemand.nl Zakelijk heb je ook de mogelijkheid om een schoonmaakmiddelenpakket aan te schaffen. Zo hoef je zelf nooit meer na te denken over de schoonmaakmiddelen die je nodig hebt. Het pakket wordt in samenwerking met onze professionele partner in schoonmaakmaterialen en -middelen samengesteld.

Prijzen voor een schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Bij iemand.nl Zakelijk werken we zonder offertetraject. Dat betekent dat je via ons direct een schoonmaker kunt boeken tegen een vast uurtarief. Geen vertraging en direct online geregeld. Wil je juist wel een offerte ontvangen? Dan behoort dit natuurlijk altijd tot de mogelijkheden.

Voor het scherpe uurtarief van €24,50 (excl. btw) vind je via ons platform een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Rotterdam. De kosten van de schoonmaakwerkzaamheden kun je uiteraard bij de Belastingdienst opgeven.

ADG

iemand.nl is onderdeel van de ADG Dienstengroep. ADG ondersteunt organisaties en mensen bij werk, zorg en wonen en heeft inmiddels meer dan 50.000 betrokken, gemotiveerde en oplossingsgerichte medewerkers in dienst. Naast de schoonmaak levert ADG verplegend personeel en facility managers.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen