{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Boek direct een schoonmaker voor jouw werkplek in Gouda

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van een frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Wil je eerst een voorstel ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jou past. Vraag eenvoudig een voorstel aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voorstel aanvragen

Professionele schoonmakers in Gouda

Betrouwbare schoonmakers

iemand.nl Zakelijk is hét online schoonmaakplatform die ZZP schoonmakers koppelt aan MKB'ers en ZZP'ers. Alle schoonmakers die werken via iemand.nl Zakelijk zijn uitgebreid gescreend, verzekerd en worden beoordeeld door hun eigen klanten.

Kantoor, winkel of praktijk

Hoe groot of klein je bedrijf in Gouda ook is; voor elke werkplek is een passende schoonmaker te vinden. Voor een scherp uurtarief van €24,50 per uur (excl. btw) boek je direct een betrouwbare schoonmaker in Gouda. Dit uurtarief is ongeacht de frequentie of het aantal vierkante meters. 

Hoe werkt iemand.nl Zakelijk

Via iemand.nl Zakelijk regel je binnen drie minuten een betrouwbare schoonmaker. Op basis van de postcode van je bedrijf in Gouda wordt er direct online een gescreende en ervaren schoonmaker in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie van de schoonmaak in. Dit kan wekelijks zijn, om de week of twee keer per week. maar net wat jouw kantoor of winkel nodig heeft. 

De betaling vindt plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd en het bedrag (€24,50 per uur, excl. btw) wordt automatisch afgeschreven.

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

Een schoon kantoor zonder gedoe

Wouter, eigenaar Simpler.nl

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Supersnel

Je plaatst binnen drie minuten een schoonmaakverzoek.

Flexibel

Plan de schoonmaak op het tijdstip dat jouw bedrijf het beste uitkomt.

Betrouwbaar

Via iemand.nl Zakelijk krijg je altijd dezelfde schoonmaker. Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd.

Online dashboard

Via een persoonlijk online dashboard ben je direct in contact met de vaste schoonmaker van jouw bedrijf.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl Zakelijk staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben, dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Extra informatie schoonmaakdiensten in Gouda

Schoonmaakwerkzaamheden

Jij bepaalt welke schoonmaakwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd en waar de nadruk op ligt. Als klant van iemand.nl Zakelijk kun je van tevoren kennis maken met je schoonmaker en na elke schoonmaakbeurt een beoordeling achterlaten. Zo is het altijd helder hoe een schoonmaker presteert en wat er eventueel beter kan. 

Flexibel en persoonlijk

Wat er ook gebeurt, iemand.nl Zakelijk vindt het belangrijk dat je altijd verzekerd bent van een schone werkplek. Kan jouw vaste schoonmaker een keer niet, dan wordt er vervanging geregeld.  

Jouw persoonlijke online dashboard geeft je helder inzicht in wat je kosten zijn, wie er over de vloer komt, wat je betaald en geboekt hebt. Daarnaast vind je hier de maandfacturatie terug die handig is voor je administratie en btw-aangifte.

Prijzen schoonmaak in Gouda

Voor een schoonmaker in Gouda via iemand.nl Zakelijk betaal je een vast en scherp tarief van €24,50 per uur (excl. btw). Voor dit tarief biedt iemand.nl Zakelijk alle bedrijven, hoe groot of klein ook, de mogelijkheid om een ervaren schoonmaker in huis te halen. Zo ben je niet alleen verzekerd van een betrouwbare schoonmaker, maar zijn deze kosten ook bij de Belastingdienst op te geven.

Daarnaast werkt iemand.nl Zakelijk zonder offertetraject. Dat betekent dat je direct een schoonmaker kunt boeken voor een vast uurtarief. Geen vertraging en direct online geregeld.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je helemaal geen omkijken meer naar de schoonmaak hebben? Dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen. Dit pakket wordt in samenwerking met onze partner in professionele schoonmaakmaterialen samengesteld en afgesteld op de schoonmaakbehoeften van jouw bedrijf.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen