{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Boek een schoonmaker voor jouw kantoor in Den Haag

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf online

Een offerte op maat ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jouw werkplek in Den Haag past. Vraag direct een offerte aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Offerte aanvragen

Professionele schoonmakers in Den Haag

Een schone werkplek

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Den Haag? Bij iemand.nl Zakelijk boek je binnen 60 seconden een ervaren schoonmaker voor jouw kantoor, praktijk of winkel. Voor een vast uurtarief van €24,50 excl. btw.

iemand.nl neemt je niet alleen de schoonmaak maar ook alle randzaken uit handen. Zo kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen en wordt de betaling achteraf en automatisch geregeld. Op je persoonlijke dashboard staat een overzicht van alle schoonmaakbeurten en betalingen.

Betrouwbare schoonmaakbedrijven

Door middel van een uitgebreide screening waarborgt iemand.nl Zakelijk de kwaliteit en betrouwbaarheid van de aangesloten schoonmaakbedrijven in Den Haag. Bovendien zijn alle schoonmakers die via iemand.nl werken verzekerd en worden ze na elke schoonmaak beoordeeld door hun eigen klanten; online is altijd in te zien hoe een schoonmaker presteert. Alle schoonmakers via iemand.nl Zakelijk zijn zelfstandig, ervaren, gescreend en werken met een vast en scherp uurtarief van €24,50 excl. btw.

Schoonmaakhulp voor wie

Klein of groot kantoor, praktijkruimte, winkel of koffiezaak: iemand.nl Zakelijk vindt voor alle werkplekken in de hofstad een passende schoonmaker. Via iemand.nl boek je eenvoudig, veilig online en op een betaalbare manier een schone werkplek. 

Werkwijze en prijzen

Een schoonmaker boek je via iemand.nl Zakelijk voor een vast en scherp tarief van €24,50 per uur excl. btw. Voor dit bedrag levert iemand.nl Zakelijk aan elk kantoor, winkel of praktijk een ervaren en betrouwbare schoonmaker. Op basis van de postcode van je bedrijf wordt er direct online een gescreende en ervaren schoonmaker in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie van de schoonmaak in. Dit kan wekelijks zijn, om de week of twee keer per week, maar net wat jouw kantoor of winkel nodig heeft. Betalingen vinden altijd achteraf plaats via automatische incasso

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Een schoon kantoor zonder gedoe

Wouter, eigenaar Simpler.nl

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Snel geregeld

Door het wegvallen van een offertetraject boek je bij iemand.nl/zakelijk binnen 60 seconden een schoonmaker voor jouw bedrijf.

Flexibel

Vakantie, vrije dag of een bedrijfsuitje? Plan de schoonmaak op het tijdstip dat jouw bedrijf het beste uitkomt, of sla een keer over.

Betrouwbaar en ervaren

Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade en je krijgt een vaste schoonmaakhulp.

Online dashboard

Chat via je persoonlijke dashboard met de schoonmaker van jouw bedrijf en regel je alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben? Dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen, afgestemd op de schoonmaakbehoefte van jouw bedrijf.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Aanvullende informatie schoonmaakdiensten in Den Haag

Flexibiliteit

Iemand.nl Zakelijk snapt dat niet alle dagen er hetzelfde uitzien in een eigen bedrijf. Het is daarom altijd mogelijk de schoonmaker op een andere dag of tijd te laten komen, af te zeggen of te verplaatsen. En kan jouw vaste schoonmaker een keertje niet, is er altijd vervanging te regelen. Mocht je ooit willen wisselen van schoonmaker, geef je dit eenvoudig aan in je persoonlijke dashboard op de website.

Persoonlijk dashboard

In jouw persoonlijke dashboard heb je inzicht in de kosten, wat er geboekt staat en kun je aangeven hoe je schoonmaker presteert. Ook vind je hier een maandfacturatie voor je administratie en btw-aangifte. Kom je ergens niet uit? Er staat vijf dagen per week een klantenservice voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je helemaal geen omkijken meer naar de schoonmaak hebben, dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen. Zo hoef je je nooit druk te maken over het inkopen of aanvullen van schoonmaakmiddelen. Dit pakket wordt in samenwerking met onze partner in professionele schoonmaakmaterialen samengesteld en afgesteld op de schoonmaakbehoeften van jouw bedrijf.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen