{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Boek een schoonmaker voor jouw werkplek in Amsterdam

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Wil je eerst een voorstel ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jou past. Vraag eenvoudig een voorstel aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voorstel aanvragen

Ervaren schoonmakers in Amsterdam

Een schone werkplek

Met een bedrijf in Amsterdam, wil je je bezig kunnen houden met de zaken die ertoe doen. Dan is het fijn de randzaken, zoals de schoonmaak van je kantoor, praktijk of winkel, uit te kunnen besteden. Bij iemand.nl Zakelijk boek je eenvoudig een betrouwbare schoonmaker. Alle schoonmakers zijn uitgebreid gescreend, verzekerd en worden beoordeeld door hun eigen klanten. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Kantoorschoonmaak in Amsterdam

Het maakt het niet uit hoe groot of klein je bedrijf is; voor elke werkplek bieden wij een passende oplossing. Hetzelfde geldt voor de locatie – van Amsterdam-Noord tot in de Baarsjes, via iemand.nl Zakelijk boek je in elk stadsdeel een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor een scherp uurtarief van €24,50 per uur (excl. btw).

Hoe werkt het vinden van een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Via iemand.nl Zakelijk regel je binnen drie minuten een betrouwbare schoonmaker in Amsterdam. Op basis van de postcode van je bedrijf wordt er direct online een gescreende en ervaren schoonmaker in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie van de schoonmaak in. Dit kan wekelijks zijn, om de week of twee keer per week, maar net wat jouw kantoor of winkel nodig heeft. Wil je liever niet direct boeken maar eerst meer informatie ontvangen? Dan kun je ook eerst een offerte ontvangen.

De betaling vindt plaats nadat het schoonmaakbedrijf de schoonmaakbeurt heeft uitgevoerd. Het bedrag (€24,50 per uur, excl. btw) wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Daarnaast kun je eenvoudig in jouw online dashboard een nieuwe boeking toevoegen.

Snelle en flexibele service

Loyce Perier - MobPro, Mobile Professionals

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Supersnel

Je kan direct online een schoonmaker boeken voor jouw werkplek.

Flexibel

Plan de schoonmaak op het tijdstip dat jouw bedrijf het beste uitkomt, of sla een keer over als je dicht bent.

Betrouwbaar en ervaren

Via iemand.nl krijg je altijd dezelfde zelfstandige schoonmaker. Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade.

Online dashboard

Via een persoonlijk online dashboard ben je direct in contact met de vaste schoonmaker van jouw bedrijf en regel je alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben, dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam - aanvullende informatie

Schoonmakers in Amsterdam

Via iemand.nl Zakelijk boek je enkel ervaren schoonmakers van betrouwbare schoonmaakbedrijven. Wij screenen elk schoonmaakbedrijf in Amsterdam en voeren daarnaast een uitgebreid intakegesprek.

Jij geeft zelf aan welke schoonmaakwerkzaamheden je nodig hebt en waar tijdens de schoonmaak van het kantoor de nadruk op moet liggen. Wij bieden jou de gelegenheid vooraf kennis te maken met je schoonmaker en ook kun je na een schoonmaakbeurt een beoordeling achterlaten. Zo zijn de prestaties en verbeterpunten altijd voor iedereen inzichtelijk. Wil je graag wisselen van schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Dat is bij iemand.nl Zakelijk geen probleem. Dan vraag je eenvoudig online via je persoonlijk dashboard een ander schoonmaakbedrijf aan.

Regie over de schoonmaak

Wat er ook gebeurt, iemand.nl Zakelijk vindt het belangrijk dat je altijd verzekerd bent van een schone werkplek. Wil je de schoonmaker liever op een andere dag laten komen? Dan pas je de dag en/of tijdstip eenvoudig aan via jouw persoonlijke online dashboard.

Jouw persoonlijke online dashboard geeft je helder inzicht in wat je kosten zijn, wie er over de vloer komt, wat je betaald en geboekt hebt. Daarnaast vind je hier de maandfacturatie terug die handig kan zijn voor je administratie en btw-aangifte.

Prijzen voor een schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Voor een schoonmaakbedrijf in Amsterdam via iemand.nl Zakelijk betaal je een vast en scherp tarief van €24,50 per uur (excl. btw). Voor dit tarief bieden wij alle bedrijven, hoe groot of hoe klein ook, de mogelijkheid om een ervaren schoonmaker in huis te halen. De kosten kun je uiteraard bij de Belastingdienst opgeven.

Daarnaast werkt iemand.nl zonder offertetraject. Dat betekent dat je direct een schoonmaakbedrijf kunt boeken voor een vast uurtarief. Geen vertraging en direct online geregeld.

Schoonmaakmiddelenpakket

Via iemand.nl Zakelijk kun je als klant in Amsterdam een op maat gemaakte schoonmaakmiddelenpakket afnemen dat aansluit op de schoonmaakbehoeften van jouw bedrijf. iemand.nl neemt je op deze manier alle zorgen uit handen: de schoonmaak wordt gedaan en jij hoeft je niet druk te maken over het inkopen of aanvullen van schoonmaakmiddelen.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen