{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Vind jouw schoonmaker in Amersfoort

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Wil je eerst een voorstel ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jou past. Vraag eenvoudig een voorstel aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voorstel aanvragen

Professionele schoonmakers in Amersfoort

Een schone werkplek in Amersfoort

Zoek jij een schoonmaker in Amersfoort voor jouw kantoor, winkel of praktijk? Bij iemand.nl Zakelijk boek je binnen 60 seconden een professionele schoonmaker. Jij geeft aan hoe vaak en wanneer het gewenst is dat de schoonmaak wordt uitgevoerd. En dat voor een vast uurtarief van €24,50 excl. btw. 

Het maakt niet uit hoe klein of groot jouw bedrijf is, voor elke ruimte bieden wij een passende oplossing. Afspraken en facturen zijn online in te zien.

Zo eenvoudig werkt het schoonmaakplatform

Op basis van de postcode van je bedrijf wordt er direct online een gescreende en ervaren schoonmaker in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie van de schoonmaak in. Dit kan wekelijks zijn, om de week of twee keer per week, maar net wat jouw kantoor of winkel nodig heeft. 

De betaling vindt plaats nadat het schoonmaakbedrijf de schoonmaakbeurt heeft uitgevoerd. Het bedrag (€24,50 per uur, excl. btw) wordt automatisch van je rekening afgeschreven.

Snelle en flexibele service

Loyce Perier - MobPro, Mobile Professionals

Flexibel en niet duur

Tim de Visser, The Food Convoy

Een prima systeem!

Ron Beute, Intervlag

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Supersnel

Je kan direct online een schoonmaker boeken voor jouw werkplek.

Flexibel

Plan de schoonmaak op het tijdstip dat jouw bedrijf het beste uitkomt.

Betrouwbaar en ervaren

Via iemand.nl krijg je altijd dezelfde zelfstandige schoonmaker.

Online dashboard

Via een persoonlijk online dashboard ben je direct in contact met de vaste schoonmaker van jouw bedrijf.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben, dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Extra informatie schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Schoonmaakwerkzaamheden

Jij bepaalt welke schoonmaakwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd en waar de nadruk op ligt. Als klant van iemand.nl Zakelijk kun je van tevoren kennis maken met je schoonmaker en na elke schoonmaakbeurt een beoordeling achterlaten. Zo is het altijd helder hoe een schoonmaker presteert en wat er eventueel beter kan. 

Uurtarief schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Voor een schoonmaker in Amersfoort via iemand.nl Zakelijk betaal je een vast en scherp tarief van €24,50 per uur (excl. btw). Voor dit tarief biedt iemand.nl Zakelijk alle bedrijven, hoe groot of klein ook, de mogelijkheid om een ervaren schoonmaker in huis te halen. Zo ben je niet alleen verzekerd van een betrouwbare schoonmaker, maar zijn deze kosten ook bij de Belastingdienst op te geven.

Daarnaast werkt iemand.nl Zakelijk zonder offertetraject. Dat betekent dat je direct een schoonmaker kunt boeken voor een vast uurtarief. Geen vertraging en direct online geregeld.

Flexibel en persoonlijk

Wat er ook gebeurt, iemand.nl Zakelijk vindt het belangrijk dat je altijd verzekerd bent van een schone werkplek. Kan jouw vaste schoonmaker een keer niet, dan wordt er vervanging geregeld.  

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je helemaal geen omkijken meer naar de schoonmaak hebben? Dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen. Dit pakket wordt in samenwerking met onze partner in professionele schoonmaakmaterialen samengesteld en afgesteld op de schoonmaakbehoeften van jouw bedrijf.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen