{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Boek een schoonmaker voor jouw werkplek in Almere

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Wil je eerst een voorstel ontvangen?

Dat kan! Wij adviseren je graag welke schoonmaakoplossing het beste bij jou past. Vraag eenvoudig een voorstel aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Voorstel aanvragen

Ervaren schoonmakers in Almere

Professionele schoonmakers

Via het online platform iemand.nl Zakelijk wordt vraag en aanbod voor schoonmaak bij ondernemingen bij elkaar gebracht. Zo boek je binnen 60 seconden een professionele schoonmaker voor jouw kantoor, winkel of praktijk. En dat voor een vast uurtarief van €24,50 excl. btw ongeacht de frequentie of aantal vierkante meters. Alle schoonmakers staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ervaren en gescreend.

Hoe werkt het vinden van een schoonmaakbedrijf in Almere?

Je hoeft alleen je postcode in te voeren, de frequentie en gewenste dag(en) en tijd. Vervolgens vul je je contactgegevens in en word je schoonmaakverzoek verzonden naar de beschikbare schoonmakers bij jou in de buurt. Je krijgt een melding zodra je boeking is geaccepteerd. 

Uiteraard kun je als klant van iemand.nl Zakelijk van tevoren kennis maken met de schoonmaker en bespreken wat de wensen zijn of waar de nadruk op gelegd moet worden. De betaling vindt achteraf plaats via automatische incasso.

Kantoorschoonmaak in Almere

Klein of groot kantoor, praktijkruimte, winkel of koffiezaak: iemand.nl Zakelijk vindt voor alle werkplekken in Almere een passende schoonmaker. Via iemand.nl boek je eenvoudig, veilig online en op een betaalbare manier een schone werkplek.

In je persoonlijke dashboard kan je eenvoudig de afspraken en facturen inzien. Ook kan je vanuit hier chatten met de schoonmaker.

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Een schoon kantoor zonder gedoe

Wouter, eigenaar Simpler.nl

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Supersnel

Je kan direct online een schoonmaker boeken voor jouw werkplek.

Flexibel

Plan de schoonmaak op het tijdstip dat jouw bedrijf het beste uitkomt, of sla een keer over als je dicht bent.

Betrouwbaar en ervaren

Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade en je krijgt een vaste schoonmaakhulp.

Online dashboard

Chat via je persoonlijke dashboard met de schoonmaker van jouw bedrijf en regel alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben, dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen.

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Vragen? Ik help je graag!

Wil je telefonisch contact om de schoonmaakwensen van jouw werkplek te bespreken? Dat kan! Je kan mij bereiken op 088-4300505 (ma t/m vrij 08.30 - 17.00 uur). Alex Peters, Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Schoonmaakdiensten in Almere - aanvullende informatie

Regie over de schoonmaak

Wat er ook gebeurt, iemand.nl Zakelijk vindt het belangrijk dat je altijd verzekerd bent van een schone werkplek. Wil je de schoonmaker liever op een andere dag laten komen? Dan kan je dit afstemmen met de schoonmaker of contact opnemen met de klantenservice. 

In jouw persoonlijk online dashboard heb je een overzicht van de boekingen, wie er over de vloer komt en de facturen. Kom je ergens niet uit? Er staat vijf dagen per week een klantenservice voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Via iemand.nl Zakelijk kun je als klant in Almere een op maat gemaakte schoonmaakmiddelenpakket afnemen dat aansluit op de schoonmaakbehoeften van jouw bedrijf. iemand.nl neemt je op deze manier alle zorgen uit handen: de schoonmaak wordt gedaan en jij hoeft je niet druk te maken over het inkopen of aanvullen van schoonmaakmiddelen.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen