{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren ZZP schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Vind een schoonmaakbedrijf voor jouw werkruimte

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf

Schoonmaakbedrijf via het platform iemand.nl Zakelijk

Betrouwbare schoonmakers

Werk jij in een groot bedrijfspand of een bescheiden kantoor aan huis? Wat het antwoord op deze vraag ook is; je wilt je werkplek opgeruimd en schoon houden. Via iemand.nl Zakelijk vind je eenvoudig een schoonmaakbedrijf die in deze behoefte voorziet. Direct online geregeld en tegen een vast en transparant uurtarief van €24,50 (excl btw).

Hoe werkt het vinden van een schoonmaakbedrijf?

Vul je postcode in en kies direct de datum en het tijdstip waarop je wilt dat de langskomt. Ook kun je aangeven of je de voorkeur geeft aan een wekelijks of tweewekelijks bezoek. Stel jij een schoon kantoor bijzonder op prijs? Dan kun je het schoonmaakbedrijf ook twee keer per week laten langskomen.

Betalen doe je via automatische incasso en uiteraard pas nadat de schoonmaak is afgerond. De kosten zijn altijd opgebouwd op grond van het vaste uurtarief van €24,50 (excl btw). In je persoonlijke online dashboard vind je alle boekingen en betalingen terug.

Jouw kantoor laten schoonmaken via iemand.nl Zakelijk

Natuurlijk wil je niet iedereen op basis van goed vertrouwen in jouw kantoor of winkelpand binnenlaten. Bij iemand.nl Zakelijk werken we daarom alleen met schoonmakers die zijn verzekerd en door ons zijn gescreend. Ook staan ze ingeschreven als professioneel schoonmaakbedrijf bij de Kamer van Koophandel.

Twijfel je toch nog? Je kunt vooraf kennismaken met de schoonmaker om te kijken of er sprake is van een klik. Geef duidelijk aan welke schoonmaakwerkzaamheden jij verwacht en of er eventuele bijzonderheden zijn. Achteraf toch niet tevreden? Wisselen van schoonmaakbedrijf kan eenvoudig via je online dashboard.

Is iemand.nl Zakelijk geschikt voor mij?

Of je nu werkt in een winkel of een thuiskantoor of een eenmanszaak hebt of een BV; een schone werkplek is een absolute must. Via ons platform boek je eenvoudig een schoonmaakbedrijf en werk je voortaan in een schone werkomgeving.

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Een schoon kantoor zonder gedoe

Wouter, eigenaar Simpler.nl

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Scherp tarief

Een scherp en vast uurtarief van €24,50 (excl. btw).

Snel geregeld

Omdat iemand.nl Zakelijk zonder offertetraject werkt boek je binnen 60 seconden een schoonmaker.

Superflexibel

Kijk welk tijdstip jou het beste uitkomt of zet de schoonmaak op pauze als je op vakantie gaat.

Betrouwbaar en ervaren

iemand.nl Zakelijk zorgt altijd voor een vaste schoonmaker. Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade.

Automatische incasso

Na de schoonmaak wordt het totaalbedrag automatisch van je rekening afgeschreven. In jouw persoonlijke dashboard vind je de maandfacturatie, handig voor je belastingaangifte.

Online dashboard

Via je persoonlijke online dashboard neem je eenvoudig contact op met de vaste schoonmaker van jouw bedrijf en regel je alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben? Dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen, afgestemd op de schoonmaakbehoefte van jouw bedrijf.

Boek binnen twee minuten een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Aanvullende informatie schoonmaakbedrijf

Altijd inzicht in je boekingen en betalingen

Als ondernemer ken je het belang van een heldere administratie. Bij iemand.nl Zakelijk bieden we je daarom een persoonlijke online dashboard, waarin je alle belangrijke gegevens overzichtelijk ziet staan. Plan afspraken, bekijk gemaakte kosten of zoek de maandfacturatie voor je belastingaangifte op.

Bij ons boek je een schoonmaakbedrijf voor het vaste uurtarief van €24,50 (excl btw). Het boekingsproces verloopt hierdoor snel en gemakkelijk en een offertetraject is niet nodig.

Schoonmaakmiddelenpakket nodig?

Als je eenmaal een schoonmaakbedrijf gevonden hebt, is het belangrijk dat de schoonmaker de juiste middelen heeft om mee te werken. Via iemand.nl Zakelijk schaf je voordelig een compleet schoonmaakmiddelenpakket aan, dat speciaal geschikt is voor het schoonmaken van bedrijfslocaties zoals de jouwe.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen