{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Ons verhaal

iemand.nl Zakelijk is de online schoonmaakoplossing voor het klein MKB en kantoren aan huis. Na de succesvolle lancering en uitrol van iemand.nl Particulier - waar huishoudens online een schoonmaakhulp kunnen boeken - kwam steeds vaker de vraag vanuit de klein zakelijke markt om eenvoudig, online en op een betaalbare manier een schone werkplek te kunnen boeken. Ondanks deze vraag, sluit het aanbod vanuit de schoonmaakmarkt op dit moment onvoldoende aan op de behoefte van het kleinere MKB. Dit leidt tot hoge uurtarieven, omslachtige en tijdrovende offertrajecten en onnodige additionele diensten die niet gericht zijn op het klein MKB en kantoren aan huis. Hierdoor maken veel kleine MKB’ers zelf schoon, huren schoonmakers in via het zwarte circuit of betalen een te hoog uurtarief. Vanaf nu is dit probleem opgelost en boek je een schone werkplek direct online via iemand.nl Zakelijk!

Onderdeel van ADG dienstengroep

iemand.nl is onderdeel van ADG dienstengroep. ADG dienstengroep is met haar elf groepsmaatschappijen actief in de sectoren Schoonmaak & Facility Management, Zorg & Welzijn en Personeelsdiensten. Het zijn stuk voor stuk bedrijven met gemotiveerde en trotse medewerkers, die zich samen inzetten voor tevreden opdrachtgevers. De bedrijven zijn: AAFM, Asito, Gul, iemand.nl, Persoonality, Reparaad, Timing, TSN Zorg en Welzijn, Youbahn, Zorgwerk en Zorg Diensten Groep.

Alex Peters

Ik houd mij dagelijks bezig met het screenen van de schoonmakers die zich aanmelden op het platform om er voor te zorgen dat alleen de beste over de vloer komen bij onze klanten. Wil jij advies over de perfecte schoonmaakoplossing voor jouw werkruimte? Ook daarvoor kan je bij mij terecht op 088-4300505. Ik help je graag verder! Operations Manager iemand.nl Zakelijk

Ard Huininga

Met dit platform zorgen wij ervoor dat ondernemers een ervaren en verzekerde schoonmaker vinden of het nu gaat om een grote of een kleine ruimte wij regelen het. Gun jezelf iemand.nl! Business Manager iemand.nl

MarCom Gold Award

Dallas, 1 november 2017 - iemand.nl heeft de internationale MarCom Gold award in de wacht gesleept. Deze award werd gewonnen met het online schoonmaakplatform iemand.nl.

De MarCom Awards is een internationale creatieve competitie waarin bijzondere prestaties op het gebied van marketing en communicatie worden erkend. Aan de competitie, wereldwijd de grootste, doen jaarlijks zo’n 6000 deelnemers van over de hele wereld mee.