{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Ervaren ZZP schoonmakers
  • Gescreend en verzekerd
  • Direct beschikbaar

Een schoon kantoor via iemand.nl

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en rond de boeking af in twee eenvoudige stappen

2

Kies datum en tijd

Selecteer het gewenste tijdstip en de frequentie van de boeking

3

Schone werkplek

Geniet na de schoonmaakbeurt van jouw frisse werkplek en betaal veilig achteraf online

Kantoor schoonmaken via iemand.nl

Altijd een schone werkplek

Voor een ondernemer is een schone werkplek van groot belang. Niet alleen moet je bedrijfsruimte representatief zijn voor klanten, maar ook werk je nu eenmaal prettiger in een opgeruimde en hygiënische omgeving. Via iemand.nl Zakelijk vind je een geschikt schoonmaakbedrijf dat jouw kantoor komt schoonmaken wanneer jou het uitkomt. En dat bovendien tegen een vast uurtarief van €24,50 (excl. btw).

Je kantoor laten schoonmaken: hoe werkt het?

Via iemand.nl Zakelijk is het boeken van een betrouwbare schoonmaker een fluitje van een cent. Je vult je postcode in en geeft aan welke datum en tijdstip jou het beste schikken. Ook voer je in hoe vaak jij je kantoor wilt laten schoonmaken. Dit kan eens per week, twee keer per week of één keer in de twee weken.

De betaling geschiedt middels automatische incasso en het totaalbedrag is gebaseerd op een vast uurtarief van €24,50 excl. btw. Wil je een overzicht van al je boekingen en betalingen zien? Bekijk dan je persoonlijke dashboard.

Professionele schoonmaak van kantoren

Aan de schoonmaak van jouw bedrijfskantoor stel je hoge eisen. Begrijpelijk, want dagelijks brengen jij (en eventueel andere medewerkers) hier een groot deel van de tijd door. Ook moet de ruimte er netjes uitzien als er zakenrelaties bij je langskomen. Bij iemand.nl Zakelijk werken we daarom alleen met professionele schoonmaakbedrijven. Elke schoonmaker is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is bovendien gescreend en verzekerd.

Hierdoor kun je niet alleen rekenen op een mooi eindresultaat, maar weet je ook dat je in zee gaat met een betrouwbare partij. Vooraf al even kennismaken? Dat kan natuurlijk. Ook als je later eventueel van schoonmaker wilt wisselen, doe je dat eenvoudig via je online dashboard.

Komt mijn kantoor in aanmerking?

Bij iemand.nl Zakelijk bieden we professionele schoonmakers voor elke onderneming. Of jouw kantoor zich nu aan huis bevindt of een pand met meerdere verdiepingen beslaat, dat maakt voor ons weinig verschil. Voor elke schoonmaakbehoefte bieden wij een oplossing en tot ons klantenbestand behoren uiteenlopende kantoren. 

Een schoon kantoor zonder gedoe

Wouter, eigenaar Simpler.nl

Schoonmaak van top kwaliteit

Hans, eigenaar Wavelabs

Onze schoonmaker is onderdeel van het team

Wesley, eigenaar Eli5

De voordelen van iemand.nl Zakelijk

Scherp tarief

Een scherp en vast uurtarief van €24,50 (excl. btw).

Snel geregeld

Omdat iemand.nl zonder offertetraject werkt boek je binnen 60 seconden een schoonmaker.

Superflexibel

Kijk welk tijdstip jou het beste uitkomt of zet de schoonmaak op pauze als je op vakantie gaat.

Betrouwbaar en ervaren

iemand.nl Zakelijk zorgt altijd voor een vaste schoonmaker. Alle schoonmakers zijn gescreend en verzekerd tegen eventuele schade.

Automatische incasso

Na de schoonmaak wordt het totaalbedrag automatisch van je rekening afgeschreven. In jouw persoonlijke dashboard vind je de maandfacturatie, handig voor je belastingaangifte.

Online dashboard

Via je persoonlijke online dashboard neem je eenvoudig contact op met de vaste schoonmaker van jouw bedrijf en regel je alle schoonmaakzaken online.

Klantenservice

De klantenservice van iemand.nl staat 5 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Schoonmaakmiddelenpakket

Wil je echt geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw bedrijf hebben? Dan kun je een schoonmaakmiddelenpakket afnemen, afgestemd op de schoonmaakbehoefte van jouw bedrijf.

Boek direct een schoonmaker

Ga naar tisser.nl om een boeking te plaatsen

Aanvullende informatie kantoor schoonmaken

Afspraken inplannen en wijzigen

In het bedrijfsleven voltrekken veranderingen zich in razend tempo. Wil je de schoonmaker liever op een andere dag of tijdstip het kantoor laten schoonmaken? Dan kun je jouw gemaakte schoonmaakafspraak eenvoudig in je online dashboard aanpassen. In het dashboard zie je ook een overzicht van de boekingen en betalingen. 

Schoonmaakmiddelenpakket voor kantoren

Via iemand.nl Zakelijk kun je als klant een op maat gemaakt schoonmaakmiddelenpakket afnemen dat aansluit op de schoonmaakbehoeften van jouw bedrijf. iemand.nl neemt je op deze manier alle zorgen uit handen: de schoonmaak wordt gedaan en jij hoeft je niet druk te maken over het inkopen of aanvullen van schoonmaakmiddelen.

Kantoor schoonmaken: wat kost dat?

Als ondernemer wil je graag weten waar je aan toe bent. Bij iemand.nl Zakelijk werken we daarom met een vast tarief per uur van €24,50 (excl btw). Hierdoor is de prijsopbouw altijd helder en vallen de kosten nooit onverwacht hoog uit. Bovendien kun je ze belastingtechnisch opvoeren als kostenpost voor je bedrijf.

Gezien onze transparante prijsopbouw is een offertetraject niet noodzakelijk. Je weet immers al precies wat het gaat kosten als je via ons je kantoor laat schoonmaken. Wil je desondanks graag een offerte ontvangen? Dan maken we die natuurlijk voor je.

Klantenservice

Neem voor al jouw vragen gerust contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Neem contact op

Voorstel aanvragen

Liever eerst een voorstel ontvangen? Vraag deze eenvoudig aan en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn.

Voorstel aanvragen