{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Werk bij jou in de buurt
  • Werk wanneer jij wilt
  • Direct aan de slag

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt!

iemand.nl is per direct op zoek naar schoonmaakhulpen in Rotterdam (en omgeving) met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Verdien €11,50 per uur

Meld je direct gratis aan via het aanmeldformulier! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om kennis te maken.

Aanmeldformulier

Een wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen: minimaal 7 karakters waarvan minimaal 1 cijfer en 1 letter

Van aanmelding tot uitbetaling

1

Meld je aan

Meld je gratis aan via het aanmeldformulier en maak direct je profiel compleet.

2

Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake geef jij je motivatie, ervaring en referenties aan.

3

VOG-document

Vraag een VOG-document (Verklaring omtrent Gedrag) aan via iemand.nl.

4

Boekingen accepteren

Als alles in orde is, word je profiel geactiveerd en kun je schoonmaakwerk via iemand.nl accepteren.

5

Uitbetaling

De vergoeding is €11,50 per uur en deze ontvang je elke twee weken op je bankrekening.

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht!

Heb jij een vraag over schoonmaakwerk via iemand.nl? Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar op 06-42652347. Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur beantwoorden onze recruiters al jouw vragen.

Direct aan de slag!

Schrijf je direct in als schoonmaakhulp in Rotterdam

Wil je zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je schoonmaakwerk wilt doen bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu gratis in bij iemand.nl, hét online schoonmaakplatform van Nederland.

Het schoonmaakplatform iemand.nl bemiddelt tussen particuliere huishoudens en schoonmaakhulpen. Voor €11,50 per uur (all in) zal je aan de slag gaan bij particulieren in jouw buurt. Je werkt via de regeling 'Dienstverlening aan huis' en bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken.

Schoonmaakwerkzaamheden

Bij de eerste afspraak bij de klant thuis loop je gezamenlijk met de klant door het huis heen om te bespreken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen. Andere klusjes die de klant kan vragen zijn bijvoorbeeld; de was, strijken of het bed verschonen.

Minimale reistijd

Chantal (38), Den Haag

Snelle uitbetaling

Kim (31), Utrecht

Flexibel werk dat bij mij past

Denise (46), Amsterdam

De voordelen van schoonmaakwerk via iemand.nl

Flexibel schoonmaakwerk

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Reageer eenvoudig via de iemand.nl app op nieuwe verzoeken bij jou in de buurt.

Verdien €11,50 p/u

Krijg elke twee weken uitbetaald. Schrijf je snel in, je kan direct aan de slag!

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Vind snel schoonmaakwerk in jouw buurt in Rotterdam.

Schoonmaakwerk dat bij jou past

Mobiele telefoon met app

iemand.nl is een snelgroeiend schoonmaakplatform in Nederland en actief in meer dan 40 steden. Via de website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt. Via jouw persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Jouw profiel:

iemand met schoonmaakervaring
iemand die betrouwbaar en vriendelijk is
iemand die enthousiast en gemotiveerd is
iemand die woont in Rotterdam of omgeving

Download nu gratis de iemand-app!

App Store   (iOS) Google Play Store

Schoonmaakwerk in Rotterdam - extra informatie

Leuk en flexibel schoonmaakwerk

Ben jij op zoek naar leuk en flexibel schoonmaakwerk in Rotterdam? Schrijf je dan in bij iemand.nl. Wij zijn hét bemiddelende schoonmaakplatform voor de particuliere markt en bieden jou hierdoor een diversiteit van potentiële klanten. Geld verdienen met schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

Een aanmelding bij iemand.nl heeft voor jou als schoonmaakhulp verschillende voordelen. Niet alleen kom je eenvoudig in contact met klanten in Rotterdam, maar het platform neemt ook de nodige acquisitie en administratie uit handen. Als je via iemand.nl eenmaal een aantal vaste opdrachtgevers hebt, hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar nieuw werk. Ook betalen wij jou op basis van een vast tarief tweewekelijks uit en hoef je hier dus nooit meer achteraan bij klanten.

Buurten in Rotterdam

iemand.nl zoekt enthousiast schoonmaakhulpen in alle buurten van Rotterdam. Van Centrum tot aan Charlois en van IJsselmonde tot aan Overschie. Kortom, er is altijd genoeg werk bij jou in de buurt. Via je persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en je bepaalt zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

 

Betrouwbare schoonmaakhulpen in Rotterdam

iemand.nl wilt via het platform klanten de allerhoogste kwaliteit in schoonmaakwerk bieden en daarom vragen we van jou ook een aantal zaken. Zo moet je om via ons platform aan de slag te kunnen minimaal 1 jaar schoonmaakervaring hebben én een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo weten klanten dat een betrouwbare schoonmaakhulp het schoonmaakwerk verricht. En bovendien kan je dan via het platform iemand.nl werk verkrijgen volgens de regeling ‘Dienstverlening aan huis’.

Schoonmaakwerk bij particuliere huishoudens

Bij schoonmaakwerkzaamheden bij particuliere huishoudens kan je denken aan stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen en het schoonmaken van toilet en badkamer. Wil de klant dat jij bijvoorbeeld ook de was doet, kleren strijkt of het bed verschoont? Dan kun je dit samen bespreken. Je zult al snel merken dat particuliere klanten je hulp in het huishouden vaak bijzonder op prijs stellen.

Via het platform iemand.nl kunnen klanten een wekelijks of tweewekelijks schoonmaakverzoek plaatsen. Zij kunnen dit verzoek plaatsen voor elke dag van de week en overdag of 's avonds. De details van het schoonmaakverzoek zie je terug bij de notificatie zodra bij jou in de buurt een schoonmaakverzoek is geplaatst. Jij kan vervolgens zelf bepalen of je het schoonmaakverzoek wilt accepteren of niet.

Heb je nog vragen?

Recruitment team

Ons Recruitment team staat van maandag t/m vrijdag klaar voor al jouw vragen. Mail ons op werkenvia@iemand.nl of klik op onderstaande knop.

Contact

Ga direct aan de slag

Hebben wij je overtuigd? Meld je dan binnen één minuut aan en ga deze week nog aan de slag als schoonmaakhulp via iemand.nl. Klik op 'Meld je aan'.

Meld je aan