{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Werk bij jou in de buurt
  • Werk wanneer jij wilt
  • Direct aan de slag

Vind direct schoonmaakwerk in Leiden

iemand.nl is per direct op zoek naar schoonmaakhulpen in Leiden met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Verdien €11,50 per uur.

Meld je direct gratis aan via het aanmeldformulier! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om kennis te maken.

Aanmeldformulier

Een wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen: minimaal 7 karakters waarvan minimaal 1 cijfer en 1 letter

Van aanmelding tot uitbetaling

1

Meld je aan

Meld je aan via bovenstaand aanmeldformulier en maak direct je profiel compleet.

2

Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake geef jij je motivatie, ervaring en referenties aan.

3

VOG-document

Vraag een VOG-document (Verklaring omtrent Gedrag) aan via iemand.nl.

4

Boekingen accepteren

Als alles in orde is, word je profiel geactiveerd en kun je schoonmaakwerk via iemand.nl accepteren.

5

Uitbetaling

De vergoeding is €11,50 per uur en deze ontvang je elke twee weken op je bankrekening.

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht!

Heb jij een vraag over schoonmaakwerk via iemand.nl? Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar op 06-42652347. Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur beantwoorden onze recruiters al jouw vragen.

Direct aan de slag als schoonmaakhulp in Leiden

Schoonmaakwerk in Leiden

Wil jij zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt? Meld je dan direct gratis aan bij iemand.nl, hét online schoonmaakplatform van Nederland.

Via het platform iemand.nl kan je als schoonmaakhulp aan de slag bij particuliere huishoudens bij jou in de buurt in Leiden. Je werkt via de regeling 'Dienstverlening aan huis' en bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Lekker flexibel!

Wat houdt het schoonmaakwerk in?

De eerste keer loop je gezamenlijk met de klant door het huis heen en bespreek je welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Denk aan stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van het toilet en de badkamer. Andere werkzaamheden die de klant kan vragen zijn bijvoorbeeld; de was, strijken of het bed verschonen.

Snelle uitbetaling

Kim (31), Utrecht

Minimale reistijd

Chantal (38), Den Haag

Flexibel werk dat bij mij past

Denise (46), Amsterdam

De voordelen van schoonmaakwerk via iemand.nl

Zelf de regie

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Reageer eenvoudig via de iemand.nl app op nieuwe verzoeken bij jou in de buurt.

Verdien €11,50 p/u

Krijg elke twee weken uitbetaald. Schrijf je snel in, je kan direct aan de slag!

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Je hebt minimale reistijd want je ontvangt alleen schoonmaakverzoeken bij jou in de buurt.

Schoonmaakwerk in Leiden

Mobiele telefoon met app

iemand.nl is een snelgroeiend schoonmaakplatform in Nederland en actief in meer dan 40 steden. Via de website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt. Via jouw persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Jouw profiel:

iemand met schoonmaakervaring
iemand die betrouwbaar en vriendelijk is
iemand die enthousiast en gemotiveerd is
iemand die woont in Leiden of omgeving

Download nu gratis de iemand-app!

App Store   (iOS) Google Play Store

Schoonmaakhulpen gezocht in Leiden

Aan de slag als schoonmaakhulp

Woon jij in Leiden, of in de omgeving van Leiden, en wil je schoonmaken bij klanten thuis bij jou in de buurt? Schrijf je dan direct gratis in bij het online schoonmaakplatform iemand.nl.

Via iemand.nl krijg je schoonmaakverzoeken van klanten uit Leiden. Zo heb je minimale reistijd en kan je snel een vaste klantenkring opbouwen.

Zodra een klant een boeking heeft ingediend wordt deze verstuurd naar alle beschikbare schoonmaakhulpen in de buurt van het schoonmaakadres. Ben jij degene die als eerste het schoonmaakverzoek accepteert? Dan is de opdracht voor jou!

Over de betaling van het schoonmaakwerk heb je ook geen zorgen meer. Dit wordt geregeld via het platform. iemand.nl betaalt jou op basis van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden €11,50 per uur uit. Dus hoe meer verzoeken je uitvoert, hoe geld je verdient. 

Kwaliteit schoonmaakwerk

Via het platform wilt iemand.nl kwaliteit bieden in schoonmaakwerk en daarom vragen we ook van jou een aantal zaken. Zo moet je om via ons platform aan de slag te kunnen minimaal 1 jaar schoonmaakervaring hebben én een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo weten klanten dat een betrouwbare schoonmaakhulp het schoonmaakwerk verricht. En bovendien kan je dan via het platform iemand.nl werk verkrijgen volgens de regeling ‘Dienstverlening aan huis’.

Schoonmaken bij particuliere huishoudens

Bij schoonmaakwerkzaamheden bij particuliere huishoudens kan je denken aan stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen en het schoonmaken van toilet en badkamer. Vraagt de klant of je bijvoorbeeld ook de was wilt doen, strijken of het bed verschonen? Dan kun je dit samen bespreken. Je zult al snel merken dat particuliere klanten je hulp in het huishouden vaak bijzonder op prijs stellen.

Via het platform iemand.nl kunnen klanten een wekelijks of tweewekelijks schoonmaakverzoek plaatsen. Zij kunnen dit verzoek plaatsen voor doordeweeks of in het weekend. De details van het schoonmaakverzoek zie je terug bij de notificatie zodra bij jou in de buurt een schoonmaakverzoek is geplaatst. Jij kan vervolgens zelf bepalen of je het schoonmaakverzoek wilt accepteren of niet.

Schrijf je direct in als schoonmaakhulp in Leiden!

Wil jij werken als schoonmaakhulp in Leiden via iemand.nl?  Schrijf je nu direct gratis in via bovenstaand aanmeldformulier!

Heb je nog vragen?

Recruitment team

Ons Recruitment team staat van maandag t/m vrijdag klaar voor al jouw vragen. Mail ons op werkenvia@iemand.nl of klik op onderstaande knop.

Neem contact op

Ga direct aan de slag

Hebben wij je overtuigd? Meld je dan binnen één minuut aan en ga deze week nog aan de slag als schoonmaakhulp via iemand.nl. Klik op 'Meld je aan'.

Meld je aan