{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Werk bij jou in de buurt
  • Werk wanneer jij wilt
  • Direct aan de slag

Schoonmaakwerk in Den Haag!

iemand.nl is per direct op zoek naar schoonmaakhulpen in Den Haag (en omgeving) met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Verdien €11,50 per uur.

Meld je direct gratis aan via het aanmeldformulier! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om kennis te maken.

Aanmeldformulier

Een wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen: minimaal 7 karakters waarvan minimaal 1 cijfer en 1 letter

Van aanmelding tot uitbetaling

1

Meld je aan

Meld je gratis aan via het aanmeldformulier en maak direct je profiel compleet.

2

Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake geef jij je motivatie, ervaring en referenties aan.

3

VOG-document

Vraag een VOG-document (Verklaring omtrent Gedrag) aan via iemand.nl.

4

Boekingen accepteren

Als alles in orde is, word je profiel geactiveerd en kun je schoonmaakwerk via iemand.nl accepteren.

5

Uitbetaling

De vergoeding is €11,50 per uur en deze ontvang je elke twee weken op je bankrekening.

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht!

Heb jij een vraag over schoonmaakwerk via iemand.nl? Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar op 06-42652347. Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur beantwoorden onze recruiters al jouw vragen.

Meld je snel aan!

Direct inschrijven als schoonmaakhulp in Den Haag

Ben je op zoek naar leuk en flexibel werk in Den Haag? Schrijf je dan nu in als schoonmaakhulp bij iemand.nl, hét online schoonmaakplatform van Nederland. 

Via het platform iemand.nl kan je schoonmaakwerk doen bij particuliere huishoudens bij jou in de buurt. Je werkt via de regeling 'Dienstverlening aan huis' en bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken.

Wat houdt het werk in?

De eerste keer loop je gezamenlijk met de klant door het huis heen en bespreek je welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Denk aan stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van het toilet en de badkamer. Andere werkzaamheden die de klant kan vragen zijn bijvoorbeeld; de was, strijken of het bed verschonen.

Minimale reistijd

Chantal (38), Den Haag

Snelle uitbetaling

Kim (31), Utrecht

Flexibel werk dat bij mij past

Denise (46), Amsterdam

De voordelen van schoonmaakwerk via iemand.nl

Flexibel schoonmaakwerk

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Reageer eenvoudig via de iemand.nl app op nieuwe verzoeken bij jou in de buurt.

Verdien €11,50 p/u

Krijg elke twee weken uitbetaald. Schrijf je snel in, je kan direct aan de slag!

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Je hebt minimale reistijd want je ontvangt alleen schoonmaakverzoeken bij jou in de buurt.

Schoonmaakwerk in Den Haag

Mobiele telefoon met app

iemand.nl is een snelgroeiend schoonmaakplatform in Nederland en actief in meer dan 40 steden. Via de website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt. Via jouw persoonlijke profiel accepteer of weiger je schoonmaakverzoeken en bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Jouw profiel:

iemand met schoonmaakervaring
iemand die betrouwbaar en vriendelijk is
iemand die enthousiast en gemotiveerd is
iemand die woont in Den Haag (of omgeving)

Download ook gratis de iemand-app!

App Store   (iOS) Google Play Store

Schoonmaakwerk in Den Haag - aanvullende informatie

Schoonmaakwerk via het platform

Wij zijn hard op zoek naar schoonmaakhulpen in Den Haag die via het platform iemand.nl willen werken. Maak schoon bij particuliere huishoudens in Den Haag en bouw op basis van een vast klantenbestand een interessant inkomen op.

Klanten plaatsen via het platform schoonmaakverzoeken voor een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaakbeurt. Jij bepaalt zelf welke schoonmaakverzoeken je accepteert en welke niet. Omdat je alleen verzoeken ontvangt bij jou in de buurt heb je minimale reistijd.

Je hoeft ook niet meer zelf achter het geld voor het schoonmaakwerk aan te gaan. De betaling gaat namelijk via het platform. iemand.nl betaalt jou op basis van een vast uurtarief van €11,50 uit. Dus hoe meer schoonmaakbeurten je hebt uitgevoerd, hoe meer geld je ontvangt.

Betrouwbare schoonmaakhulpen in Utrecht

iemand.nl wilt via het platform klanten de allerhoogste kwaliteit in schoonmaakwerk bieden en daarom vragen we van jou ook een aantal zaken. Zo moet je om via ons platform aan de slag te kunnen minimaal 1 jaar schoonmaakervaring hebben én een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo weten klanten dat een betrouwbare schoonmaakhulp het schoonmaakwerk verricht en kan je via het platform werken volgens de regeling ‘Dienstverlening aan huis’.

Schoonmaken bij particuliere huishoudens

Bij schoonmaakwerkzaamheden bij particuliere huishoudens kan je denken aan stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen en het schoonmaken van toilet en badkamer. Vraagt de klant of je bijvoorbeeld ook de was wilt doen, strijken of het bed verschonen? Dan kun je dit samen bespreken. Je zult al snel merken dat particuliere klanten je hulp in het huishouden vaak bijzonder op prijs stellen.

Klanten kunnen via iemand.nl een schoonmaakverzoek plaatsen voor doordeweeks of in het weekend. Ook kunnen zij kiezen voor een schoonmaakbeurt overdag of 's avonds. De details van het schoonmaakverzoek zie je terug bij de notificatie zodra bij jou in de buurt een schoonmaakverzoek is geplaatst. Jij kan vervolgens zelf bepalen of je het schoonmaakverzoek wilt accepteren of niet.

In welke buurten zoeken wij schoonmaakhulpen

iemand.nl zoekt enthousiaste schoonmaakhulpen in alle buurten van Den Haag. Van het centrum tot aan Vogelwijk, en van Bouwlust tot aan Willemspark. Kortom, er is altijd genoeg werk bij jou in de buurt!  

Schrijf je nu direct in op iemand.nl!

Wil jij werken als schoonmaakhulp in Den Haag via iemand.nl?  Schrijf je nu direct gratis in via bovenstaand aanmeldformulier!

Heb je nog vragen?

Recruitment team

Ons Recruitment team staat van maandag t/m vrijdag klaar voor al jouw vragen. Mail ons op werkenvia@iemand.nl of klik op onderstaande knop.

Contact

Ga direct aan de slag

Hebben wij je overtuigd? Meld je dan binnen één minuut aan en ga deze week nog aan de slag als schoonmaakhulp via iemand.nl. Klik op 'Meld je aan'.

Meld je aan