{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Werk bij jou in de buurt
  • Werk wanneer jij wilt
  • Direct aan de slag

Schoonmaakhulpen gezocht in Amersfoort!

iemand.nl is per direct op zoek naar schoonmaakhulpen in Amersfoort met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Verdien €11,50 per uur.

Meld je direct gratis aan via het aanmeldformulier! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om kennis te maken.

Aanmeldformulier

Een wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen: minimaal 7 karakters waarvan minimaal 1 cijfer en 1 letter

Van aanmelding tot uitbetaling

1

Meld je aan

Meld je gratis aan via het aanmeldformulier en maak direct je profiel compleet.

2

Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake geef jij je motivatie, ervaring en referenties aan.

3

VOG-document

Vraag een VOG-document (Verklaring omtrent Gedrag) aan via iemand.nl.

4

Boekingen accepteren

Als alles in orde is, word je profiel geactiveerd en kun je schoonmaakwerk via iemand.nl accepteren.

5

Uitbetaling

De vergoeding is €11,50 per uur en deze ontvang je elke twee weken op je bankrekening.

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht!

Heb jij een vraag over schoonmaakwerk via iemand.nl? Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar op 06-42652347. Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur beantwoorden onze recruiters al jouw vragen.

Meld je aan en ga direct aan de slag!

Schrijf je direct in als schoonmaakhulp in Amersfoort

Woon je in Amersfoort en wil je aan de slag als schoonmaakhulp bij jou in de buurt? Schrijf je dan direct gratis in bij iemand.nl, hét online schoonmaakplatform van Nederland.

Het schoonmaakplatform iemand.nl bemiddelt tussen particuliere huishoudens en schoonmaakhulpen. Voor €11,50 per uur (all in) zal je aan de slag gaan bij particulieren in jouw buurt. Je werkt via de regeling 'Dienstverlening aan huis' en bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken.

Wat houdt het schoonmaakwerk in?

Bij de eerste afspraak bij iemand thuis loop je gezamenlijk met de klant door het huis heen om te bespreken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen. Andere klusjes die de klant kan vragen zijn bijvoorbeeld; de was, strijken of het bed verschonen.

Snelle uitbetaling

Kim (31), Utrecht

Minimale reistijd

Chantal (38), Den Haag

Flexibel werk dat bij mij past

Denise (46), Amsterdam

De voordelen van schoonmaakwerk via iemand.nl

Flexibel schoonmaakwerk

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Reageer eenvoudig via de iemand.nl app op verzoeken bij jou in de buurt.

Verdien €11,50 p/u

Krijg elke twee weken uitbetaald. Schrijf je snel in, je kan direct aan de slag!

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Je hebt minimale reistijd want je ontvangt alleen schoonmaakverzoeken bij jou in de buurt.

Schoonmaakwerk in Amersfoort

Mobiele telefoon met app

iemand.nl is een snelgroeiend schoonmaakplatform in Nederland en actief in meer dan 40 steden. Via de website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt. Via jouw persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Jouw profiel:

iemand met schoonmaakervaring
iemand die betrouwbaar en vriendelijk is
iemand die enthousiast en gemotiveerd is
iemand die parttime of fulltime beschikbaar is
iemand die woont in Amersfoort of omgeving

Download nu gratis de iemand-app!

App Store   (iOS) Google Play Store

Schoonmaakhulpen gezocht in Amersfoort

Flexibel schoonmaakwerk in Amersfoort

Woon je in Amersfoort, of in de omgeving van Amersfoort, en wil je aan de slag als schoonmaakhulp bij particuliere huishoudens bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu gratis in bij iemand.nl, hét online schoonmaakplatform van Nederland.

Via iemand.nl vind je eenvoudig schoonmaakadressen bij jou in de buurt in Amersfoort. Zo heb je minimale reistijd. Bovendien bepaal jij zelf welke schoonmaakverzoeken je accepteert en welke niet.

Zodra een klant een boeking heeft ingediend wordt deze verstuurd naar alle beschikbare schoonmaakhulpen in de buurt van het schoonmaakadres. Ben jij degene die als eerste het schoonmaakverzoek accepteert? Dan is de opdracht voor jou!

Over de betaling van het schoonmaakwerk heb je ook geen zorgen meer. Dit wordt geregeld via het platform. iemand.nl betaalt jou op basis van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden €11,50 per uur uit. Dus hoe meer verzoeken je uitvoert, hoe geld je verdient. 

Betrouwbare schoonmaakhulpen in Amersfoort

Om kwaliteit te kunnen bieden op het platform vragen we een aantal zaken van jou als schoonmakhulp. Om via ons platform aan de slag te kunnen als schoonmaakhulp dien je minimaal 1 jaar schoonmaakervaring te hebben én een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).  Zo weten klanten dat er een betrouwbare hulp bij hun thuis komt schoonmaken. Je werkt dan volgens de regeling 'Dienstverlening aan huis'

Schoonmaken bij klanten in Amersfoort

Naast een VOG-document verwacht de klant een gemotiveerde werkhouding. Een goede instelling zorgt niet alleen voor werkplezier maar zo bouw je ook sneller een vaste klantenkring op waarmee je meer geld kan verdienen.

Bij de schoonmaakwerkzaamheden bij klanten thuis kan je denken aan stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen en het schoonmaken van toilet en badkamer. Vraagt de klant of je bijvoorbeeld ook de was wilt doen, strijken of het bed wilt verschonen? Dan kun je dit samen bespreken. Je zult al snel merken dat particuliere klanten je hulp in het huishouden vaak bijzonder op prijs stellen.

Klanten kunnen via het platform iemand.nl een boeking plaatsen voor een wekelijkse schoonmaakbeurt of om de week. Deze boekingen kunnen geplaatst worden voor doordeweeks en in het weekend, en zowel overdag als 's avonds. Meer details, zoals bijvoorbeeld het adres, zie je terug bij de notificatie van het schoonmaakverzoek dat is geplaatst. Per schoonmaakverzoek bepaal jij zelf of je deze wilt accepteren of niet.

Schrijf je direct gratis in als schoonmaakhulp!

Wil jij werken als schoonmaakhulp in Amersfoort of omgeving via iemand.nl?  Schrijf je nu direct gratis in via bovenstaand aanmeldformulier!

Heb je nog vragen?

Recruitment team

Ons Recruitment team staat van maandag t/m vrijdag klaar voor al jouw vragen. Mail ons op werkenvia@iemand.nl of klik op onderstaande knop.

Neem contact op

Ga direct aan de slag

Hebben wij je overtuigd? Meld je dan binnen één minuut aan en ga deze week nog aan de slag als schoonmaakhulp via iemand.nl. Klik op 'Meld je aan'.

Meld je aan