{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Werk bij jou in de buurt
  • Werk wanneer jij wilt
  • Direct aan de slag

Schoonmaakhulpen gezocht in Almere

iemand.nl is per direct op zoek naar schoonmaakhulpen in Almere met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Verdien €11,50 per uur.

Meld je direct gratis aan via het aanmeldformulier! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om kennis te maken.

Aanmeldformulier

Een wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen: minimaal 7 karakters waarvan minimaal 1 cijfer en 1 letter

Van aanmelding tot uitbetaling

1

Meld je aan

Meld je aan via bovenstaand aanmeldformulier en maak direct je profiel compleet.

2

Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake geef jij je motivatie, ervaring en referenties aan.

3

VOG-document

Vraag een VOG-document (Verklaring omtrent Gedrag) aan via iemand.nl.

4

Boekingen accepteren

Als alles in orde is, word je profiel geactiveerd en kun je schoonmaakwerk via iemand.nl accepteren.

5

Uitbetaling

De vergoeding is €11,50 per uur en deze ontvang je elke twee weken op je bankrekening.

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht!

Heb jij een vraag over schoonmaakwerk via iemand.nl? Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar op 06-42652347. Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur beantwoorden onze recruiters al jouw vragen.

Schoonmaakhulp in Almere

Flexibel schoonmaakwerk in Almere

Woon jij in Almere en wil je aan de slag als schoonmaakhulp bij jou in de buurt? Schrijf je dan direct gratis in bij iemand.nl, hét online schoonmaakplatform van Nederland.

iemand.nl bemiddelt tussen schoonmaakhulpen en particuliere huishoudens. Je werkt via de regeling 'Dienstverlening aan huis' en bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Lekker flexibel!

Wat houdt het schoonmaakwerk in?

Als je voor de eerste keer gaat schoonmaken bij de klant thuis loop gezamenlijk met de klant door het huis om te bespreken welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Je kan hierbij denken aan stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van sanitaire voorzieningen. Andere klusjes die de klant kan vragen zijn bijvoorbeeld de was, strijken of het bed verschonen.

Snelle uitbetaling

Kim (31), Utrecht

Minimale reistijd

Chantal (38), Den Haag

Flexibel werk dat bij mij past

Denise (46), Amsterdam

De voordelen van schoonmaakwerk via iemand.nl

Zelf de regie

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Reageer eenvoudig via de iemand.nl app op nieuwe verzoeken bij jou in de buurt.

Verdien €11,50 p/u

Krijg elke twee weken uitbetaald. Schrijf je snel in, je kan direct aan de slag!

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Je hebt minimale reistijd want je ontvangt alleen schoonmaakverzoeken bij jou in de buurt.

Schoonmaakwerk dat bij jou past

Mobiele telefoon met app

iemand.nl is een snelgroeiend schoonmaakplatform in Nederland en actief in meer dan 40 steden. Via de website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt. Via jouw persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Jouw profiel:

iemand met schoonmaakervaring
iemand die betrouwbaar en vriendelijk is
iemand die enthousiast en gemotiveerd is
iemand die woont in Almere of omgeving

Download nu gratis de iemand-app!

App Store   (iOS) Google Play Store

Schoonmaakwerk in Almere - extra informatie

Aan de slag als schoonmaakhulp

Woon jij in Almere, of in de omgeving van Almere, en wil je schoonmaken bij klanten thuis bij jou in de buurt? Schrijf je dan direct gratis in bij iemand.nl, hét online schoonmaakplatform van Nederland.

Via iemand.nl krijg je schoonmaakverzoeken van klanten uit Almere. Zo heb je minimale reistijd en kan je snel een vaste klantenkring opbouwen.

Zodra een klant een boeking heeft ingediend wordt deze verstuurd naar alle beschikbare schoonmaakhulpen in de buurt van het schoonmaakadres. Ben jij degene die als eerste het schoonmaakverzoek accepteert? Dan is de opdracht voor jou!

Je hoeft niet meer zelf achter het geld aan te gaan want dit wordt geregeld via het platform. iemand.nl betaalt jou op basis van de uitgevoerde werkzaamheden €11,50 per uur. De uitbetaling vindt elke twee weken plaats. Dus hoe meer schoonmaakwerk je hebt verricht, hoe meer geld je ontvangt.

Betrouwbare schoonmaakhulpen in Almere

iemand.nl wilt via het platform klanten de allerhoogste kwaliteit in schoonmaakwerk bieden en daarom vragen we van jou ook een aantal zaken. Zo moet je om via ons platform aan de slag te kunnen minimaal 1 jaar schoonmaakervaring hebben én een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo weten klanten dat een betrouwbare schoonmaakhulp het schoonmaakwerk verricht. En bovendien kan je dan via het platform iemand.nl werk verkrijgen volgens de regeling ‘Dienstverlening aan huis’.

Schoonmaken bij klanten thuis in Almere

Naast een VOG-document verwacht de klant ook een gemotiveerde werkhouding. Dit zorgt niet alleen voor meer werkplezier, ook zul je zien dat je dan sneller een vaste klantenkring opbouwt. 

Bij schoonmaakwerkzaamheden bij particuliere huishoudens kan je denken aan stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen en het schoonmaken van toilet en badkamer. Vraagt de klant of je bijvoorbeeld ook de was wilt doen, strijken of het bed verschonen? Dan kun je dit samen bespreken. Je zult al snel merken dat particuliere klanten je hulp in het huishouden vaak bijzonder op prijs stellen.

Via het platform iemand.nl kunnen klanten een wekelijks of tweewekelijks schoonmaakverzoek plaatsen. Zij kunnen dit verzoek plaatsen voor doordeweeks of in het weekend. De details van het schoonmaakverzoek zie je terug bij de notificatie zodra bij jou in de buurt een schoonmaakverzoek is geplaatst. Jij kan vervolgens zelf bepalen of je het schoonmaakverzoek wilt accepteren of niet.

Schrijf je nu direct in bij iemand.nl!

Wil jij werken als schoonmaakhulp in Almere via iemand.nl?  Schrijf je direct gratis in!

Heb je nog vragen?

Recruitment team

Ons Recruitment team staat van maandag t/m vrijdag klaar voor al jouw vragen. Mail ons op werkenvia@iemand.nl of klik op onderstaande knop.

Neem contact op

Ga direct aan de slag

Hebben wij je overtuigd? Meld je dan binnen één minuut aan en ga deze week nog aan de slag als schoonmaakhulp via iemand.nl. Klik op 'Meld je aan'.

Meld je aan