{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt!

iemand.nl is per direct op zoek naar schoonmaakhulpen met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Verdien €11,50 per uur. Je ontvangt de uitbetaling elke twee weken op je bankrekening. Woon jij in één van onderstaande regio's of in de buurt:

Almere Amersfoort Amstelveen AmsterdamCapelle a/d IJssel  Den Haag Delft Haarlem Hilversum Hoofddorp Huizen Leiden Maarssen Nieuwegein Nijmegen Rotterdam Schiedam Spijkenisse Utrecht Woerden Zaandam Zeist

Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier! 

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om kennis te maken.

Een wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen: minimaal 7 karakters waarvan minimaal 1 cijfer en 1 letter

Aanmelden is simpel

Gratis inschrijven

Wil je werken als schoonmaakhulp via iemand.nl? Schrijf je dan gratis in! Wij zijn altijd op zoek naar ervaren en enthousiaste huishoudelijke hulpen die bij mensen thuis willen schoonmaken. 

iemand.nl bemiddelt tussen particulieren huishoudens en schoonmaakhulpen. Voor €11,50 per uur (all in) zal je aan de slag gaan bij particulieren in jouw buurt. Je werkt via de regeling 'Dienstverlening aan huis' en bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken.

Hoe het werkt

  1. Schrijf je in via bovenstaand aanmeldformulier
  2. Maak na je inschrijving jouw profiel compleet zodat je snel aan de slag kan gaan
  3. Binnen 2 werkdagen nemen wij telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek
  4. Als alles in orde is, dan zal je direct geactiveerd worden en kan je aan de slag als schoonmaakhulp via iemand.nl!

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van schoonmaakwerk via iemand.nl

Flexibel schoonmaakwerk

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Reageer eenvoudig via de app op nieuwe verzoeken bij jou uit de buurt.

Verdien €11,50 p/u

Verdien €11,50 per uur en profiteer van een tweewekelijkse uitbetaling. Schrijf je snel in, want je kan direct aan de slag!

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Vind snel schoonmaakwerk in één van de vele steden waarin we actief zijn!

Schoonmaakwerk dat bij jou past

Mobiele telefoon met app

iemand.nl is een snelgroeiend schoonmaakplatform in Nederland en is actief in meer dan 25 steden. Via de website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt. Via jouw persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Jouw profiel:

iemand met schoonmaakervaring
iemand die betrouwbaar en vriendelijk is
iemand die enthousiast en gemotiveerd is
iemand die parttime of fulltime beschikbaar is

Download ook gratis de iemand-app!

App Store   (iOS) Google Play Store

Schoonmaakwerk - extra informatie

Leuk en flexibel schoonmaakwerk

Ben jij op zoek naar leuk en flexibel schoonmaakwerk? Schrijf je dan in bij iemand.nl. Wij zijn hét bemiddelende schoonmaakplatform voor zowel de particuliere als zakelijke markt en bieden jou hierdoor een diversiteit van potentiële klanten. Ga snel aan de slag in meer dan 25 steden waaronder Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en bouw op basis van een vast klantenbestand een interessant inkomen op. Geld verdienen met schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

Een aanmelding bij iemand.nl heeft voor jou als schoonmaakster verschillende voordelen. Niet alleen kom je eenvoudig in contact met klanten (ze benaderen jou uit zichzelf), maar ook nemen wij jou de nodige acquisitie en administratie uit handen. Als je via ons eenmaal een aantal vaste opdrachtgevers hebt, hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar nieuw werk. Ook betalen wij jou op basis van een vast tarief tweewekelijks uit en hoef je hier dus nooit meer achteraan bij klanten.

Schoonmaakwerk gezocht?

Als snelgroeiend schoonmaakplatform heeft iemand.nl jou met de dag meer werk te bieden. Via onze handige website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt – daarmee bedoelen we jou! Via je persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en je bepaalt zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Wij bieden onze klanten de allerhoogste kwaliteit in schoonmaakwerk en daarom vragen we van jou ook een aantal zaken. Zo moet je om via ons aan de slag te kunnen beschikken over schoonmaakervaring én een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo weten klanten dat ze in jou een betrouwbare huishoudelijke hulp kiezen en kunnen wij je werk verschaffen volgens de regeling ‘Dienstverlening aan huis’.

Schoonmaakwerk voor particulieren

Naast de bovengenoemde kenmerken, verwachten we van jou een betrouwbare en gemotiveerde werkhouding die aansluit op de verwachtingen van onze klanten. Een enthousiaste en vriendelijke klantbenadering vergroot niet alleen je kans op het werven van vaste klanten, maar zorgt er ook voor dat jij in de dagelijkse praktijk meer plezier uit je werk haalt.

Aan de slag ga je onder meer voor particuliere klanten, die jou inhuren voor standaard schoonmaakwerk zoals stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen en het schoonmaken van sanitaire voorzieningen. Wil de klant dat jij bijvoorbeeld ook de was doet, kleren strijkt of het bed verschoont, dan kun je de details hiervan als je wilt samen overleggen. Je zult al snel merken dat particuliere klanten je hulp in het huishouden vaak bijzonder op prijs stellen.

Schoonmaakwerk in de avonduren

Via iemand.nl bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Je reageert eenvoudig via de app op nieuwe verzoeken om schoonmaakwerk bij jou in de buurt en kunt zowel overdag als in de avonduren aan de slag. Wil jij ook werken als schoonmaakhulp via iemand.nl? Schrijf je dan direct gratis in!

Heb je nog vragen?

Cleaner Support Team

Ons Cleaner Support Team staat van maandag t/m vrijdag klaar voor al jouw vragen. Mail ons op werkenvia@iemand.nl of klik op onderstaande knop.

Contact

Ga direct aan de slag

Hebben wij je overtuigd? Meld je dan binnen één minuut aan en ga deze week nog aan de slag als schoonmaakhulp via iemand.nl. Klik op 'Meld je aan'.

Meld je aan