{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

  • Werk bij jou in de buurt
  • Werk wanneer jij wilt
  • Direct aan de slag

Schoonmaakwerk in Amsterdam

iemand.nl is per direct op zoek naar schoonmaakhulpen in Amsterdam met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Verdien €11,50 per uur.

Meld je direct gratis aan via het aanmeldformulier! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om kennis te maken.

Aanmeldformulier

Een wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen: minimaal 7 karakters waarvan minimaal 1 cijfer en 1 letter

Van aanmelding tot uitbetaling

1

Meld je aan

Meld je aan via het aanmeldformulier en maak direct je profiel compleet.

2

Telefonische intake

Tijdens de telefonische intake geef jij je motivatie, ervaring en referenties aan.

3

VOG-document

Vraag een VOG-document (Verklaring omtrent Gedrag) aan via iemand.nl.

4

Boekingen accepteren

Als alles in orde is, word je profiel geactiveerd en kun je schoonmaakwerk via iemand.nl accepteren.

5

Uitbetaling

De vergoeding is €11,50 per uur en deze ontvang je elke twee weken op je bankrekening.

Vragen? Stuur een WhatsApp bericht!

Heb jij een vraag over schoonmaakwerk via iemand.nl? Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar op 06-42652347. Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur beantwoorden onze recruiters al jouw vragen.

Aanmelden is simpel

Schrijf je direct in als schoonmaakhulp in Amsterdam

Woon jij in Amsterdam en wil je aan de slag als schoonmaakhulp in jouw buurt? Schrijf je dan nu gratis in bij iemand.nl, hét online schoonmaakplatform van Nederland.

Het schoonmaakplatform iemand.nl bemiddeldt tussen particuliere huishoudens en huishoudelijke hulpen. Voor €11,50 per uur (all in) zal je aan de slag gaan bij particulieren in jouw buurt. Je werkt via de regeling 'Dienstverlening aan huis' en bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken.

Wat houdt het werk in?

Bij de eerste afspraak bij iemand thuis loop je gezamenlijk met de klant door het huis heen om te bespreken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen. Andere klusjes die de klant kan vragen zijn bijvoorbeeld; de was, strijken of het bed verschonen.

Flexibel werk dat bij mij past

Denise (46), Amsterdam

Minimale reistijd

Chantal (38), Den Haag

Snelle uitbetaling

Kim (31), Utrecht

De voordelen van schoonmaakwerk via iemand.nl

Flexibel schoonmaakwerk

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt werken. Reageer eenvoudig via de app op nieuwe verzoeken bij jou uit de buurt.

Verdien €11,50 p/u

Verdien €11,50 per uur en profiteer van een tweewekelijkse uitbetaling. Schrijf je snel in, want je kan direct aan de slag!

Schoonmaakwerk bij jou in de buurt

Vind snel schoonmaakwerk in één van de vele steden waarin we actief zijn!

Schoonmaakwerk dat bij jou past

Mobiele telefoon met app

iemand.nl is een snelgroeiend schoonmaakplatform in Nederland en actief in meer dan 40 steden. Via de website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt. Via jouw persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Jouw profiel:

iemand met schoonmaakervaring
iemand die betrouwbaar en vriendelijk is
iemand die enthousiast en gemotiveerd is
iemand die parttime of fulltime beschikbaar is
iemand die woont in Amsterdam of omgeving

Download ook gratis de iemand-app!

App Store   (iOS) Google Play Store

Schoonmaakwerk in Amsterdam

Leuk en flexibel schoonmaakwerk

Woon jij in Amsterdam of omgeving en ben je op zoek naar leuk en flexibel schoonmaakwerk? Schrijf je dan nu gratis in bij iemand.nl, hét online schoonmaakplatform van Nederland. Maak schoon bij particuliere huishoudens in Amsterdam en bouw op basis van een vast klantenbestand een interessant inkomen op. 

Via het platform iemand.nl kom je eenvoudig in contact met klanten in Amsterdam en omgeving. Zodra een klant een boeking heeft ingediend wordt deze verstuurd naar alle beschikbare schoonmaakhulpen in de buurt van het schoonmaakadres. Ben jij degene die als eerste het schoonmaakverzoek accepteert? Dan is de opdracht voor jou!

Het schoonmaakwerk is dus altijd in de buurt. Bovendien hoef je niet achter het geld aan voor het schoonmaakwerk. iemand.nl betaalt jou op basis van een vast tarief van €11,50 per uur uit. Dus hoe meer schoonmaakbeurten je hebt uitgevoerd, om meer geld je ontvangt.

In welke buurten zoeken wij schoonmaakhulpen

iemand.nl zoekt enthousiaste schoonmaakhulpen in alle buurten van Amsterdam. Van de Baarsjes tot aan IJburg, van Noord tot Buitenveldert. Kortom, er is altijd genoeg werk bij jou in de buurt. Via onze handige website en app boeken klanten eenvoudig een ervaren schoonmaakhulp uit de buurt – daarmee bedoelen we jou! Via je persoonlijke profiel accepteer of weiger je het schoonmaakwerk en je bepaalt zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Op deze manier bouw jij je eigen klantenkring op.

Betrouwbare huishoudelijke hulpen

Wij bieden onze klanten de allerhoogste kwaliteit in schoonmaakwerk en daarom vragen we van jou ook een aantal zaken. Zo moet je om via ons aan de slag te kunnen beschikken over schoonmaakervaring én een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo weten klanten dat ze in jou een betrouwbare huishoudelijke hulp kiezen en kunnen wij je werk verschaffen volgens de regeling ‘Dienstverlening aan huis’.

Schoonmaakwerk bij particuliere huishoudens

Naast een VOG-document verwachten we van jou een gemotiveerde werkhouding die aansluit op de verwachtingen van onze klanten. Een juiste klantbenadering zorgt voor meer plezier in je werk maar ook sneller voor een vaste klantenkring en dus inkomen.

De schoonmaakverzoeken komen van particuliere klanten die jou inhuren voor standaard schoonmaakwerk zoals stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen en het schoonmaken van sanitaire voorzieningen. Wil de klant dat jij bijvoorbeeld ook de was doet, kleren strijkt of het bed verschoont? Dan kun je dit samen bespreken. Je zult al snel merken dat particuliere klanten je hulp in het huishouden vaak bijzonder op prijs stellen.

Klanten kunnen een wekelijks of tweewekelijks schoonmaakverzoek plaatsen. Daarnaast kan het schoonmaakwerk overdag of in de avonduren plaats vinden. De details van het schoonmaakverzoek zie je terug bij de notificatie zodra bij jou in de buurt een schoonmaakverzoek is geplaatst.

Schrijf je nu direct in!

Wil jij werken als schoonmaakhulp in Amsterdam via iemand.nl?  Schrijf je dan direct gratis in!

Recruitment team

Wij zijn het recruitment team van iemand.nl en zijn verantwoordelijk voor het screenen van de ingeschreven schoonmaakhulpen. Heb je vragen over het schoonmaakwerk of heb je hulp nodig bij het aanmelden? Wij helpen je graag!

Heb je nog vragen?

Recruitment team

Ons Recruitment team staat van maandag t/m vrijdag klaar voor al jouw vragen. Mail ons op werkenvia@iemand.nl of klik op onderstaande knop.

Contact

Ga direct aan de slag

Hebben wij je overtuigd? Meld je dan binnen één minuut aan en ga deze week nog aan de slag als schoonmaakhulp via iemand.nl. Klik op 'Meld je aan'.

Meld je aan