{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Hoe werkt het?

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakhulp bij jou uit de buurt.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaakhulpen zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Gebruik de kortingscode WELKOM en ontvang de eerste schoonmaak cadeau. Geniet van je schone huis!

Boek binnen 2 minuten een schoonmaker

Eerste schoonmaakbeurt gratis

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare schoonmaakhulp voor bij je thuis? Probeer iemand.nl en krijg tijdelijk de eerste schoonmaakbeurt cadeau! Vul je postcode in en boek direct een gescreende hulp bij jou in de buurt. Gebruik onderstaande kortingscode aan het einde van het boekingsproces.

Kortingscode: WELKOM

*De korting is geldig voor nieuwe klanten die een terugkerende boeking plaatsen. Per adres en huishouden één keer inzetbaar. Actie loopt tot 18 december 2017.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

Tarieven

Periodiek vanaf € 14,50 / per uur
Eenmalig € 18,50 / per uur

Gescreende en betrouwbare schoonmaakhulpen

Via iemand.nl boek je eenvoudig een gescreende en betrouwbare schoonmaakhulp voor bij je thuis. Bij ons betaal je een vast en scherp uurtarief van €14,50 per uur, zonder extra servicekosten. 

Het screeningsproces

Alle schoonmaakhulpen worden vooraf uitvoerig gescreend. Tijdens dit gesprek worden onder andere motivatie en relevante werkervaring(en) besproken. Daarnaast leggen alle hulpen een schoonmaaktest af en dienen zij in het bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Alle schoonmaakhulpen hebben een intakegesprek met iemand.nl. Tijdens dit gesprek worden onder andere de volgende zaken besproken: relevante schoonmaakervaring, eerdere referenties en motivatie. Ook vindt er vooraf een schoonmaaktest plaats. Op basis van het gesprek en de uitslag van de test wordt er bepaald of de schoonmaakhulp geschikt is om te werken via iemand.nl. Daarnaast moeten alle hulpen beschikken over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid vinden wij bij iemand.nl ontzettend belangrijk. Naast de uitvoerige screening heeft onze Cleaners Support afdeling dagelijks contact met de schoonmaakhulpen. Tot slot is het mogelijk om als klant een beoordeling over de hulp te plaatsen

Direct online geregeld

Via de persooniljke en interactieve website én app is het mogelijk om schoonmaakhulpen en klanten op een effectieve wijze aan elkaar te koppelen. Hiermee voorziet iemand.nl in de behoefte om schoonmaakdiensten mogelijk te maken op een eenvoudige, legale en betrouwbare manier. Download gratis de iemand-app in de App Store of Google Play Store. Via de app boek je in nog geen 60 seconden een schoonmaakhulp; 100% flexibel en veilig online betaalgemak.

De prijzen

 Periodieke schoonmaak: €14,50 per uur

 Eenmalige schoonmaak: €15,50 per uur

Meer informatie over de prijzen vind je hier.

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact