{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Leiden

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakster in Leiden.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Geniet van je schone huis en betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Snel een schoonmaakster geregeld

Regel online een schoonmaakster

Ben jij op zoek naar een schoonmaakster in de buurt? Via iemand.nl vind je altijd een professionele schoonmaakhulp in Leiden. En je regelt alles gewoon online.

Schoonmaaksters in Leiden

Voordat een schoonmaakster via iemand.nl aan de slag gaat, wordt er een uitgebreid intakegesprek met ze gevoerd. Ook moet zij kunnen aantonen dat er geen contact met justitie is geweest door middel van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Bovendien zijn alle schoonmaaksters via iemand.nl in Leiden verzekerd in het geval van eventuele schade.

Hoe werkt het

Een schoonmaakster via iemand.nl regel je eenvoudig online of via de iemand-app op iOS en Android. Op basis van je postcode wordt er direct een gescreende en ervaren schoonmaakhulp bij jou in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie in. Dit kan zijn wekelijks of tweewekelijks. De betaling vindt altijd pas plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd en het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Ook heb je na de schoonmaak de mogelijkheid de schoonmaker te beoordelen, online of in de iemand-app.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van iemand.nl

Direct geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af.

Flexibel

Als je er een keer niet bent of op vakantie gaat zet je de schoonmaak eenvoudig on hold via je persoonlijke dashboard of in de iemand-app.

Betrouwbaar

Met alle schoonmakers via iemand.nl is een uitgebreid intakegesprek gevoerd. Bovendien zijn ze verzekerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Automatische incasso

Nooit meer pinnen voordat de schoonmaker komt – bij iemand.nl wordt de schoonmaak altijd achteraf en automatisch van je rekening afgeschreven.

Online geregeld

Het inplannen of verzetten van de schoonmaak regel je eenvoudig online. Alle gemaakte afspraken zijn in te zien op je persoonlijke dashboard of via de iemand-app.

Boek direct een schoonmaakster

Een schoonmaakster via iemand.nl

Werkzaamheden

De werkzaamheden die de schoonmaakster uitvoert zijn voorafgaand aan de eerste schoonmaak te bespreken. Leid de schoonmaakster tijdens het kennismakingsgesprek rond in je huis en bespreek wat er gedaan moet worden en waar nadruk op gelegd moet worden.

Basisschoonmaakwerkzaamheden zijn in principe stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van de wc, badkamer en keuken. Zijn er andere werkzaamheden waarvan jij graag wilt dat de schoonmaker ze uitvoert, bespreek dit dan tijdens het kennismakingsgesprek of via de chat in je persoonlijke dashboard.

Vast uurtarief

Via iemand.nl betaal je een vast uurtarief van €14,50. Het totale bedrag van de schoonmaak wordt altijd pas na afloop van het schoonmaken en via automatische incasso van je rekening afgeschreven.

Persoonlijk dashboard

Als klant van iemand.nl krijg je een persoonlijk dashboard waarin je afspraken kunt maken, plannen en verzetten. Ook is dit de plek waarop je contact onderhoudt met de schoonmaker. Wil je om wat voor reden dan ook wisselen van schoonmaker, is dit bij iemand.nl geen probleem. Je geeft het eenvoudig aan in je persoonlijke dashboard.

Werk je liever vanaf je telefoon, heeft iemand.nl ook een app voor je waarin je al je zaken kunt regelen, Je downloadt ‘m via de App Store of Google Play Store.

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact