{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Hilversum

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakster in Hilversum.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Geniet van je schone huis en betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Boek een betrouwbare schoonmaakster in Hilversum

Snel een schoonmaakster geregeld

Waar je ook woont in Hilversum, iemand.nl regelt een professionele schoonmaakster voor je. Alle schoonmaakhulpen zijn gescreend, verzekerd en betrouwbaar. Je hoeft ‘m alleen nog maar te boeken, het is binnen 60 seconden geregeld.

Schoonmaaksters in Hilversum

iemand.nl heeft een groot netwerk aan schoonmaaksters in Hilversum. Al deze schoonmaakhulpen zijn gescreend, verzekerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit betekent dat deze persoon niet met justitie in aanraking is geweest. Bovendien krijgen alle schoonmaakhulpen na de schoonmaak een beoordeling van de klant. Zo is het altijd duidelijk hoe een schoonmaakster presteert.

Hoe werkt iemand.nl

Een schoonmaakster in Hilversum via iemand.nl regel je eenvoudig online of via de iemand-app op iOS en Android. Op basis van je postcode wordt er direct een gescreende en ervaren schoonmaakhulp bij jou in de buurt gevonden. Je bepaalt zelf op welke dag, welke tijd, hoe vaak en hoe lang de schoonmaker komt schoonmaken. De betaling vindt plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd en het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Je regelt alles online of in de iemand-app. Zo kun je zelf afspraken plannen of annuleren.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van iemand.nl

Direct geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af.

Flexibel

Tijdens vakantie kun je de schoonmaak on hold zetten, en bij ziekte verschuif je de afspraak eenvoudig via je persoonlijke online dashboard of de iemand-app.

Betrouwbaar

Alle schoonmaakkrachten zijn gescreend, in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en verzekerd tegen eventuele schade.

Automatische incasso

De kosten voor de schoonmaak worden achteraf, op basis van de gewerkte uren, van je rekening afgeschreven.

Online geregeld

Via je persoonlijke online dashboard of iemand-app regel je al je zaken online. Jij hebt de regie.

Boek direct een schoonmaakster

Aanvullende informatie schoonmaakster via iemand.nl

Kennismaking met de schoonmaakster

Voorafgaand aan de eerste schoonmaak heb je uiteraard de mogelijkheid kennis te maken met je schoonmaker en een rondje door je huis te maken. Zo kunnen jullie bespreken wat er moet gebeuren en waar eventueel meer aandacht aan besteed mag worden. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met je schoonmaker, is het altijd mogelijk om te wisselen. Dit geef je eenvoudig aan in je persoonlijke dashboard via de website of in de iemand.nl-app.

Tarief schoonmaakhulp

Voor €14,50 per uur boek je via iemand.nl een ervaren schoonmaakster. Dit bedrag wordt altijd pas na de schoonmaak van je rekening afgeschreven. In je persoonlijke dashboard via de website of iemand-app vind je een duidelijk kostenoverzicht.

Schoonmaakbeurt verplaatsen

Bij iemand.nl is het altijd mogelijk de schoonmaak te verplaatsen, de frequentie aan te passen of voor een bepaalde periode on hold te zetten, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. 

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact