{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Haarlem

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakster in Haarlem.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Geniet van je schone huis en betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Ervaren schoonmaaksters in Haarlem

Snel een schoonmaakster geregeld

Van de Grote Markt tot het Spaarne – iemand.nl vindt altijd een professionele schoonmaakster bij jou in de buurt. Voor een vast tarief per maand, en alles eenvoudig online geregeld.

Voordat een schoonmaakster via iemand.nl bij jou thuis aan de slag gaat wordt er een uitgebreide screening gedaan. Bovendien zijn alle schoonmaaksters in Haarlem verzekerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Zo werkt het

Een schoonmaakster via iemand.nl regel je eenvoudig online of via de iemand-app op iOS en Android. Je vult je postcode in, waarna er direct een gescreende en ervaren schoonmaakhulp bij jou in de buurt wordt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie in. Je kiest zelf wat je handig vindt: wekelijks of om de week. De betaling vindt altijd pas plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd en het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van iemand.nl

Direct geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af.

Flexibel

Via je persoonlijke dashboard of iemand-app plan je afspraken eenvoudig in, kun je ze verzetten en cancelen.

Betrouwbaar

Alle schoonmakers die via iemand.nl werken zijn verzekerd, uitgebreid gescreend en in het bezig van een VOG.

Automatische incasso

De schoonmaak wordt altijd achteraf, automatisch van je rekening afgeschreven. In je persoonlijke dashboard of iemand-app krijg je vind je een overzicht van al je facturen.

Online geregeld

Komt de schoonmaak een keer niet uit, plan je eenvoudig een nieuwe afspraak in je persoonlijke dashboard of iemand-app.

Boek direct een schoonmaakster

Eenvoudig een schoonmaakster via iemand.nl

Persoonlijk en flexibel

Alle klanten van iemand.nl worden voorzien van een eigen dashboard. Hierop zijn alle geplande schoonmaakafspraken weergegeven, kun je afspraken verzetten of cancelen en heb je de mogelijkheid met de schoonmaker te chatten. Mocht je om wat voor reden dan ook willen wisselen van schoonmaker, kun je dat ook op deze plek doen.

Vast uurtarief

Via iemand.nl betaal je een vast uurtarief van €14,50. Voor dit bedrag krijg je een professionele en betrouwbare schoonmaakprofessional toegewezen, een eigen dashboard waarin je alle zaken online kunt regelen en heb je de mogelijkheid na elke schoonmaak een beoordeling achter te laten. Het totale bedrag van de schoonmaak wordt altijd pas na afloop, via automatische incasso van je rekening afgeschreven.

Schoonmaaksters in Haarlem

Zodra een schoonmaker zich aanmeldt bij iemand.nl wordt er een Verklaring Omtrent Verdrag (VOG) opgevraagd, wat betekent dat ze niet met justitie in aanraking zijn geweest. Ook heeft iemand.nl een uitgebreid intakegesprek met ze gevoerd en zijn alle schoonmakers die in Haarlem via iemand.nl werken verzekerd tegen eventuele schade.

Nadat je via ons systeem aan een schoonmaker bij jou in de buurt bent gekoppeld, heb je uiteraard de mogelijkheid kennis te maken me deze schoonmaker. Loop altijd even een rondje door je huis om met elkaar te bespreken wat er gedaan moet worden.

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact