{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Amstelveen

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakster in Amstelveen.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Geniet van je schone huis en betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Boek een betrouwbare schoonmaakster in Amstelveen

Snel een schoonmaakster geregeld

Een professionele en betrouwbare schoonmaker is goud waard. iemand.nl heeft een groot netwerk aan schoonmaaksters in Amstelveen. Je boekt je schoonmaakhulp online en regelt vervolgens al je zaken via de website of app. Van het maken tot het verzetten van afspraken.

Schoonmakers in Amstelveen

Van Stadshart tot Amsterdamse Bos, iemand.nl vindt altijd een professionele schoonmaker bij jou in de buurt.

Alle schoonmaakhulpen die via iemand.nl werken worden grondig gescreend en zijn allemaal in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit betekent dat de schoonmaker niet met justitie in aanraking is geweest.

Zo werkt het

Via iemand.nl vind je binnen 60 seconden een betrouwbare schoonmaker. Je boekt de schoonmaak eenvoudig online of via de iemand-app op iOS en Android. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie in. Dit kan zijn wekelijks of tweewekelijks. De betaling vindt plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd en het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Je regelt alles online of in de iemand-app. Zo kun je zelf afspraken plannen of annuleren.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van iemand.nl

Direct geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af.

Flexibel

Ga je op vakantie of komt het een keer niet uit? Je plant de schoonmaak in wanneer het jou het beste uitkomt.

Betrouwbaar

Alle schoonmaakkrachten zijn gescreend, in het bezig van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en verzekerd tegen eventuele schade.

Automatische incasso

De betaling wordt achteraf en automatisch afgeschreven. Zo hoef je nooit meer voor gepast of contant geld te zorgen.

Online geregeld

Bij iemand.nl regel je al je schoonmaakzaken via je persoonlijke online dashboard of de iemand-app.

Boek direct een schoonmaakhulp

Extra informatie over iemand.nl

Flexibel

Kun je een keer niet of ga je op vakantie? Bij iemand.nl kun je de schoonmaak altijd verzetten of pauzeren. En kan jouw vaste schoonmaakster een keer niet, dan regel je eenvoudig een andere schoonmaakster via de website of in de iemand-app, zo ben je altijd verzekerd van een schoon huis. Je plant de afspraken eenvoudig in je persoonlijke dashboard via de website of in de iemand-app. Ook kun je in dit dasboard na de schoonmaak een beoordeling achterlaten. Zo is het altijd helder hoe een schoonmaker presteert. En wil je graag wisselen van schoonmaakhulp? Dat is bij iemand.nl geen probleem. Je regelt het eenvoudig online in je persoonlijke dashboard, of via de iemand-app.

Prijzen en betaling

Boek je een schoonmaakster via iemand.nl, betaal je een vast bedrag van €14,50 per uur. Voor dit bedrag haal je op een betrouwbare manier een professionele schoonmaker in huis. Alle schoonmaaksters via iemand.nl zijn namelijk uitgebreid gescreend én verzekerd. Ook krijg je bij iemand.nl een persoonlijk dashboard via de website, waarin je de schoonmaak eenvoudig kunt inplannen of verzetten. De betaling vindt altijd achteraf plaats, op basis van de gewerkte uren en via automatische incasso.

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact