{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Amersfoort

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakster in Amersfoort.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Geniet van je schone huis en betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Boek een betrouwbare schoonmaakster in Amersfoort

Snel een schoonmaakster geregeld

Heb jij behoefte aan een schoon huis, zonder zorgen en direct geregeld? Via iemand.nl boek je binnen 60 seconden een professionele schoonmaker bij jou in de buurt.

En of dat nu in Bloemenbuurt is of op Beestenmarkt, iemand.nl vindt voor elke buurt in Amersfoort een betrouwbare schoonmaker.

Zo werkt het

Een schoonmaakster via iemand.nl regel je eenvoudig online of via de iemand-app op iOS en Android. Op basis van je postcode wordt er direct een gescreende en ervaren schoonmaakhulp bij jou in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie in. Dit kan zijn wekelijks of om de week. De betaling vindt plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd.

Schoonmaaksters in Amersfoort

Alle schoonmaaksters die via iemand.nl werken worden gescreend, wat betekent dat ze een uitgebreid intakegesprek met de organisatie hebben gehad. Ook zijn ze in het bezit van een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG); ze zijn dus niet met justitie in aanraking geweest en zijn verzekerd voor eventuele schade.

Voorafgaand aan de eerste schoonmaak kun je een afspraak inplannen met de schoonmaakster. Zo kunnen jullie kennis maken en bespreken wat er gedaan moet worden. Wil je dat de schoonmaker naast de basiswerkzaamheden ook wast, strijkt of bijvoorbeeld het bed opmaakt? Bespreek dit dan, en stem met elkaar af wat het totale takenpakket zal zijn.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van iemand.nl

Direct geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af.

Flexibel

Komt de schoonmaak een keer niet uit? Dan zet je ‘m eenvoudig on hold, via je persoonlijke dashboard of in de iemand-app.

Betrouwbaar

Alle schoonmakers die via iemand.nl werken zijn uitgebreid gescreend, verzekerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Automatische incasso

De schoonmaakkosten wordt altijd achteraf, automatisch van je rekening afgeschreven. Alle facturen zijn in te zien op je persoonlijke dashboard of via de iemand-app.

Online geregeld

Het boeken of verzetten van de schoonmaakbeurt regel je eenvoudig online.

Boek direct een schoonmaakster

Aanvullende informatie schoonmaakhulp via iemand.nl

Vast uurtarief

Alle schoonmakers via iemand.nl in Amersfoort werken met een vast uurtarief van €14,50. Via iemand.nl haal je op een veilige en betrouwbare manier een professionele schoonmaker in huis.

Het totale bedrag wordt altijd pas na de schoonmaakbeurt van je rekening afgeschreven, op basis van het gewerkte aantal uren. Ook heb je na de schoonmaak de mogelijkheid de schoonmaker te beoordelen, dit doe je in je persoonlijke dashboard of via de iemand-app.

Zelf plannen of wijzigen

Als klant van iemand.nl krijg je een persoonlijk dashboard op app die je inzicht geeft in wat er geboekt staat en betaald is. Ook kun je hier zelf afspraken plannen, wijzigen of annuleren. Contact onderhouden met de schoonmaker doe je via de chat en beoordelingen geven of inzien. Mocht je willen wisselen van schoonmaker, geef je dit eenvoudig aan in je dashboard en iemand.nl koppelt je aan een nieuwe schoonmaakhulp.

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact

Ook een schoon kantoor?

Ben je op zoek naar een schoonmaker voor je eigen bedrijf in Amersfoort? Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden van iemand.nl.