{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw schoonmaakster in Almere

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een ervaren en gescreende schoonmaakster in Almere.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De schoonmaaksters zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Geniet van je schone huis en betaal veilig achteraf nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Boek een ervaren schoonmaakster in Almere

Hoe werkt iemand.nl

Op basis van je postcode wordt er direct een gescreende en ervaren schoonmaakhulp bij jou in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie in. Dit kan zijn wekelijks of tweewekelijks. De betaling vindt altijd pas plaats nadat de schoonmaakbeurt is uitgevoerd en het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven.

Prijzen schoonmaakhulp

Bij iemand.nl betaal je €14,50 per uur voor een schoonmaakster. Voordat een schoonmaakster via iemand.nl aan de slag gaat, wordt er een uitgebreid intakegesprek met ze gevoerd. Ook moet zij kunnen aantonen dat er geen contact met justitie is geweest door middel van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Bovendien zijn alle schoonmaaksters via iemand.nl in Almere verzekerd in het geval van eventuele schade.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

De voordelen van iemand.nl

Direct geregeld

Je vult je postcode in, kiest een datum en tijd en rondt de boeking af.

Flexibel

Als je er een keer niet bent of op vakantie gaat zet je de schoonmaak eenvoudig on hold via je persoonlijke dashboard of in de iemand-app.

Betrouwbaar

Alle schoonmaakkrachten zijn verzekerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Automatische incasso

Nooit meer pinnen voordat de schoonmaker komt – bij iemand.nl wordt de schoonmaak altijd achteraf van je rekening afgeschreven.

Online geregeld

Wil je een schoonmaak cancelen, wijzigen of wisselen van schoonmaker? Je regelt het eenvoudig in je online dashboard of iemand-app.

Boek direct een schoonmaakster

Schoonmaaksters via iemand.nl

Werkzaamheden

De werkzaamheden die de schoonmaakster uitvoert zijn voorafgaand aan de eerste schoonmaak te bespreken. Leid de schoonmaakster tijdens het kennismakingsgesprek rond in je huis en bespreek wat er gedaan moet worden en waar nadruk op gelegd moet worden.

Basisschoonmaakwerkzaamheden zijn in principe stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen en het schoonmaken van de wc, badkamer en keuken. Zijn er andere werkzaamheden waarvan jij graag wilt dat de schoonmaker ze uitvoert, bespreek dit dan tijdens het kennismakingsgesprek of via de chat in je persoonlijke dashboard.

Persoonlijk dashboard

Als klant van iemand.nl krijg je een persoonlijk dashboard waarin je afspraken kunt maken, plannen en verzetten. Ook is dit de plek waarop je contact onderhoudt met de schoonmaker. Wil je om wat voor reden dan ook wisselen van schoonmaker, is dit bij iemand.nl geen probleem. Je geeft het eenvoudig aan in je persoonlijke dashboard.

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan de FAQ pagina met daarin antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten.

Bekijk FAQ

Klantenservice

Staat je antwoord niet tussen de veelgestelde vragen pagina? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Contact