{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Ons verhaal

Nummer 1 schoonmaakplatform

iemand.nl is het schoonmaakplatform van Nederland en biedt de online oplossing voor het eeuwenoude probleem waar iedereen tegenaan loopt: het eenvoudig vinden van een betrouwbare en ervaren schoonmaakhulp. Bij iemand.nl boek je niet alleen een schoon huis maar streven we ernaar om jou gelukkiger te maken door middel van het creëren van extra vrije tijd. We leven in een steeds drukker wordende samenleving waar minder tijd overblijft voor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven, zoals familie, vrienden, sporten of gewoon leuke dingen doen. iemand.nl geeft jou deze vrije tijd weer terug!

In meer dan 40 steden

iemand.nl is opgericht in 2016 en is op dit moment in meer dan 40 steden en plaatsen actief. Onze missie is om binnen korte tijd heel Nederland te veroveren. 

Onderdeel van ADG dienstengroep

iemand.nl is onderdeel van ADG dienstengroep. ADG dienstengroep is met haar elf groepsmaatschappijen actief in de sectoren Schoonmaak & Facility Management, Zorg & Welzijn en Personeelsdiensten. De bedrijven zijn: HEYDAY Facility Management, Asito, Gul, iemand.nl, Persoonality, Reparaad, Timing, TSN Zorg en Welzijn, Youbahn, Zorgwerk en Zorg Diensten Groep.

MarCom Gold Award

Dallas, 1 november 2017 - iemand.nl heeft de internationale MarCom Gold award in de wacht gesleept. Deze award werd gewonnen met het online schoonmaakplatform iemand.nl in de categorie business-to–consumerwebsite.

De MarCom Awards is een internationale creatieve competitie waarin bijzondere prestaties op het gebied van marketing en communicatie worden erkend. Aan de competitie, wereldwijd de grootste, doen jaarlijks zo’n 6000 deelnemers van over de hele wereld mee.