{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Vind jouw huishoudelijk hulp

1

Vul je postcode in

Vul je postcode in en vind een gescreende schoonmaakhulp bij jou uit de buurt.

2

Kies datum en tijd

Kies een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De hulpen zijn 7 dagen per week beschikbaar.

3

Rond je boeking af

Geniet van je schone huis en betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

Gescreende en verzekerde schoonmaakhulpen

Of je nu spreekt van een huishoudelijke hulp, schoonmaker, schoonmaakster, poetsvrouw of schoonmaakhulp – bij iemand.nl kies je altijd zelf een gescreende en ervaren hulp die je helpt met de schoonmaak van jouw huis.

Beschikbaarheid van de schoonmaakhulpen 

Ben je op zoek naar een schoonmaakhulp in regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Nijmegen of Utrecht? Of omliggende randgemeentes van deze steden? Dan ben je bij iemand.nl aan het juiste adres. Ons online platform verbindt schoonmakers en schoonmaaksters aan particuliere huishoudens. Vul je postcode in op de website of in de app om te kijken welke schoonmaakhulpen bij jou in de buurt beschikbaar zijn. 

De voordelen van iemand.nl

De schoonmaakhulpen die je kunt boeken via ons online platform zijn allemaal ervaren, gescreend en verzekerd. Door middel van een uitgebreide selectieprocedure garanderen we dat alleen de beste schoonmaakhulpen bij ons aangesloten zijn. Alle huishoudelijke hulpen vallen onder de Regeling Dienstverlening aan Huis en zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), dus je kunt erop vertrouwen dat je een betrouwbare schoonmaakhulp in huis haalt. Via de website of iemand-app kies je zelf je schoonmaker of schoonmaakster uit op basis van de persoonlijke beschrijving en de reviews van andere gebruikers. Daarnaast kun je je wensen doorgeven via het opmerkingenveld en verdere afspraken maken via de ingebouwde chatfunctie. Zo heb je altijd persoonlijk contact met je hulp. Het boeken van een schoonmaakhulp is flexibel. Je kunt een eenmalige boeking doen of je kunt wekelijks of tweewekelijks een schoonmaker of schoonmaakster inhuren. Je krijgt dan altijd dezelfde hulp. Via het gepersonaliseerde dashboard volg je tevens de status van je boeking en betaling, start je een chatgesprek met je hulp en beoordeel je de schoonmaker of schoonmaakster na afloop van de schoonmaakbeurt.

Tarieven

Periodiek € 14,50 / per uur
Eenmalig € 15,50 / per uur

Wat kost een huishoudelijke hulp aan huis?

Wie op zoek is naar een betrouwbare schoonmaakhulp voor thuis wil graag direct duidelijk hebben wat de kosten hiervan zijn. Het uurtarief voor een schoonmaakhulp via iemand.nl ligt op €14,50 voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking en het uurloon voor een eenmalige boeking bedraagt €15,50. Dit is uiteraard verzekerd en legaal en de betaling voor je schoonmaker of schoonmaakster verloopt veilig en eenvoudig via het platform. Je betaalt de schoonmaakhulp per uur en er zijn geen verborgen extra kosten.

Waaruit bestaat het schoonmaakwerk?

iemand.nl werkt op basis van aangeboden en gezocht. Ervaren schoonmakers en schoonmaaksters bieden zich op bepaalde dagen en tijden aan op het platform en jij kunt op het door jou gevraagde tijdstip kiezen voor de hulp die bij je past. Voor allerlei huishoudelijke taken en schoonmaakwerk kun je bij de schoonmaakhulpen die via iemand.nl werken terecht. Speciale schoonmaakverzoeken als ramen lappen, de koelkast poetsen of de oven schoonmaken geef je gemakkelijk door tijdens het boekingsproces of rechtstreeks in de chatfunctie. Huur je een huishoudelijk hulp in voor één dag? Dan kun je samen het schoonmaakwerk dat je wil aanpakken bespreken. Ook wanneer je wekelijks of tweewekelijks een huishoudelijke hulp inhuurt kun je samen afspraken maken over welk huishoudelijk werk er gedaan moet worden.

Zelf ontdekken wat een huishoudelijke hulp voor jou kan betekenen? Boek nu de hulp die bij jou past via iemand.nl.

Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan van maandag tot en met vrijdag voor jou klaar en zij te bereiken op 088-4300555.

{{testimonial.title}}

{{testimonial.name}}

Meer over iemand.nl

Hoe het werkt

Op de 'Hoe het werkt' pagina vind je meer informatie over iemand.nl. Ook vind je er een video met uitleg over de dienst.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de dienst? Bekijk dan de FAQ pagina of neem contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Bekijk de FAQ