{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Financiële afhandeling van de diensten

De afhandeling van de dienstverlening wordt verzorgd door de betalingsorganisatie Pay.nl. Pay.nl wordt door het platform automatisch gevraagd om de incasseringen bij de klanten en de uitbetaling aan schoonmakers te doen.

De algemene voorwaarden van Pay.nl vind je in het bijgevoegde document. Daarnaast vind je meer informatie over de afhandeling op deze pagina.

Staat het antwoord op jouw hier niet tussen of heb je een vraag met betrekking tot een specifieke opdracht? Neem dan contact op met iemand.nl.

Financiële afhandeling klantzijde

Als je een schoonmaakbeurt via iemand.nl boekt, wordt er gevraagd om een account aan te maken. Je moet daar jouw betalingsgegevens verifiëren. Deze gegevens worden gebruikt om het overeengekomen bedrag voor de schoonmaakbeurt achteraf automatisch te incasseren.

De incasso wordt 24 uur na afloop van de schoonmaakbeurt geactiveerd via het platform van iemand.nl en uitgevoerd door Pay.nl. Een incasso wordt na 6 dagen afgeschreven (conform de reguliere afspraken van incasso’s). De termijn van afschrijving van je creditcard hangt af van de afspraken met jouw bank.

Het bedrag dat de schoonmaker bij jou heeft verdiend wordt meegenomen in de eerstvolgende betaling (een keer per twee weken). Dit is enkel wanneer jouw betaling door pay.nl is ontvangen. Er wordt dus niet gewerkt op basis van voorschotten.

Indien de betaling aan pay.nl niet lukt, ontvang je een herinnering inclusief een betaallink. Als je daar niet op reageert, is iemand.nl genoodzaakt om stappen te ondernemen. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden van iemand.nl.

Financiële afhandeling schoonmakerszijde

Na aanmelding op iemand.nl moet je je bankgegevens doorgeven. Om deze gegevens te verifiëren, maak je eenmalig een klein bedrag over naar de betalingsorganisatie pay.nl. Dit wordt gedaan om te controleren dat de opgegeven bankgegevens daadwerkelijk kloppen en de uitbetaling goed kan verlopen.

De gewerkte uren via iemand.nl worden een keer per twee weken uitbetaald. Je ontvangt dan jouw inkomen via pay.nl. Je krijgt alleen de uitbetalingen die ook door pay.nl van opdrachtgevers zijn ontvangen.

Het duurt gemiddeld 7 dagen voordat pay.nl de betalingen van opdrachtgevers ontvangt.

Dit betekent dat jij de betaling ontvangt van jouw werkzaamheden die je één of twee weken geleden hebt uitgevoerd.

Op jouw persoonlijke profiel vind je al je gewerkte uren terug. Achter elke dienst staat aangegeven of deze al is uitbetaald. Aan het eind van het jaar ontvang je een jaaroverzicht.