{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Aan de slag als Stagiair Recruiter

Functieomschrijving

Altijd al willen werken voor een (e-commerce) start-up? Met de voeten in de klei staan, hard werken, maar ook veel lol maken? Dan is iemand.nl op zoek naar jou. Als recruitment stagiair word je onderdeel van het iemand.nl team en zal je nauw samenwerken met het management team. Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van schoonmaakkandidaten in bepaalde regio's en houd je bezig met het optimaliseren van het wervingsproces. 

Wie zoeken wij

 • Je zit in je derde jaar van je HBO/WO studie (of hebt deze net afgerond)
 • Ervaring op het gebied van HR/recruitment is een pré
 • Je gaat oplossingsgericht en gestructureerd te werk
 • Je hebt een pro-actieve werkhouding en kan zelfstandig te werk gaan
 • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse taal

Wat bieden wij

 • Je wordt onderdeel van een jong, informeel en ondernemend team met veel vrijheid
 • Een plek waar je veel kan leren over HR, recruitment en 'platform thinking'
 • Een riante stagevergoeding 
 • Daarnaast behoort vast dienstverband bij goede prestaties zeker tot de mogelijkheden!
   

Solliciteren

Is dit echt wat voor jou?! Ben jij de perfecte kandidaat die staat te springen om aan de slag gaan bij onze snelgroeiende start-up en voldoe je aan de eisen? Stuur dan jouw CV en motivatie naar m.poos@iemand.nl.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust met 088-4300555 en vraag naar Marjolein.

Over iemand.nl

iemand.nl is een jong, fris en snelgroeiend platform in hartje Amsterdam. Dankzij de unieke, persoonlijke en interactieve website én app, lukt het ons om hulpen en klanten op effectieve wijze aan elkaar te koppelen. In slechts drie stappen boekt de klant al een gescreende en verzekerde schoonmaakhulp bij hem of haar uit de buurt. Daarnaast wordt de volledige planning, betaling en uitbetaling uit handen genomen. Hiermee voorzien wij in de behoefte om schoonmaakdiensten mogelijk te maken op een eenvoudige, legale en betrouwbare manier. iemand.nl is op dit moment actief in de grootste steden en plaatsen in Nederland, maar het streven is natuurlijk om zo snel mogelijk heel Nederland te veroveren! Help jij ons mee om dit doel te bereiken? Solliciteer dan snel!

Bekijk hoe iemand.nl werkt

{{video_01.id}}