{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Hoi, wij zijn iemand.nl!

iemand.nl is een jong, fris en snelgroeiend platform in hartje Amsterdam. Dankzij de unieke, persoonlijke en interactieve website én app, lukt het ons om hulpen en klanten op effectieve wijze aan elkaar te koppelen. In slechts drie stappen boekt de klant al een gescreende en verzekerde schoonmaakhulp bij hem of haar uit de buurt. Daarnaast wordt de volledige planning, betaling en uitbetaling uit handen genomen. Hiermee voorzien wij in de behoefte om schoonmaakdiensten mogelijk te maken op een eenvoudige, legale en betrouwbare manier. iemand.nl is op dit moment actief in de grootste steden en plaatsen in Nederland, maar het streven is natuurlijk om zo snel mogelijk heel Nederland te veroveren! Help jij ons mee om dit doel te bereiken? Bekijk de beschikbare vacatures hieronder!

Bekijk de beschikbare vacatures

Customer Service Agent

iemand.nl groeit en is daarom per direct op zoek naar enthousiaste collega's die ons team komen versterken! Als Klantenservice Medewerker zorg je voor een op-en-top service en sta je zowel klant als schoonmaakhulp te woord. Lees snel meer over deze vacature!

Bekijk vacature

Gave Social Media stage!

Zie jij het als een uitdaging om de Social Media kanalen van ons bedrijf in hartje Amsterdam een boost te geven? En wil je graag zelf de content maken? Goed nieuws: iemand.nl zoekt een stagiair die de handen uit de mouwen wilt steken!

Bekijk stageopdracht

Het iemand.nl platform

{{video_01.id}}

Team iemand.nl

Ben jij de geschikte persoon die ons jonge, ambitieuze team wilt versterken? En houd jij ervan om successen te vieren met borrels in onze mooie binnentuin? Solliciteer dan direct op één van de openstaande vacatures!