{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Hoi, wij zijn iemand.nl!

iemand.nl is een jong, fris en snelgroeiend platform in hartje Amsterdam. Dankzij de unieke, persoonlijke en interactieve website én app, lukt het ons om hulpen en klanten op effectieve wijze aan elkaar te koppelen. In slechts drie stappen boekt de klant al een gescreende en verzekerde schoonmaakhulp bij hem of haar uit de buurt. Daarnaast wordt de volledige planning, betaling en uitbetaling uit handen genomen. Hiermee voorzien wij in de behoefte om schoonmaakdiensten mogelijk te maken op een eenvoudige, legale en betrouwbare manier. iemand.nl is op dit moment actief in de grootste steden en plaatsen in Nederland, maar het streven is natuurlijk om zo snel mogelijk heel Nederland te veroveren! Help jij ons mee om dit doel te bereiken? Bekijk de beschikbare vacatures hieronder!

Bekijk de beschikbare vacatures

Operations Manager

Unieke kans om aan de slag te gaan bij een snelgroeiend e-Commerce platform. Binnenkort lanceert iemand.nl een nieuwe propositie in Nederland. Hiervoor zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige Operations Manager. 

Bekijk vacature

Customer Service Agent

iemand.nl groeit en is daarom per direct op zoek naar enthousiaste collega's die ons team komen versterken! Als Klantenservice Medewerker zorg je voor een op-en-top service en sta je zowel klant als schoonmaakhulp te woord. Lees snel meer over deze vacature!

Bekijk vacature

Recruitment Agent

Ga aan de slag als Recruiter bij iemand.nl. Je wordt verantwoordelijk voor het recruimtent proces in bepaalde regio's. Samen met het team ben je continu bezig dit proces te verbeteren. Bekijk de vacature en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor in Amsterdam!

Bekijk vacature

Het iemand.nl platform

{{video_01.id}}