{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Hoi, wij zijn iemand.nl!

iemand.nl is een jong, fris en snelgroeiend platform in hartje Amsterdam. Wij koppelen mensen die een schoonmaakhulp zoeken aan mensen die schonmaakwerk willen uitvoeren. Of dit nou voor een huishouden of een kantoor is. 

iemand.nl is op dit moment actief in de grootste steden in Nederland, maar het streven is natuurlijk om zo snel mogelijk heel Nederland te veroveren! Help jij ons mee om dit doel te bereiken? Bekijk de beschikbare vacatures hieronder!

Bekijk de beschikbare vacatures

Front End Developer

Is het jouw passie om helemaal los te gaan in HTML, CSS en Javascript? En ga jij het iemand.nl platform naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature Front End Developer

Online Marketeer

Wil jij snel doorgroeien als Online Marketeer bij een start-up in hartje Amsterdam? En is het jouw passie om de zichtbaarheid van websites te vergroten? Reageer dan snel op de vacature Online Marketeer bij iemand.nl!

Bekijk vacature Online Marketeer

Customer Service Agent

iemand.nl groeit en is daarom per direct op zoek naar enthousiaste collega's die ons team komen versterken! Als Klantenservice Medewerker zorg je voor een op-en-top service en sta je zowel klant als schoonmaakhulp te woord. Lees snel meer over deze vacature!

Bekijk vacature

Gave Social Media stage!

Zie jij het als een uitdaging om de Social Media kanalen van ons bedrijf in hartje Amsterdam een boost te geven? En wil je graag zelf de content maken? Goed nieuws: iemand.nl zoekt een stagiair die de handen uit de mouwen wilt steken!

Bekijk stageopdracht