Naar overzicht

Gezocht: ZZP schoonmakers voor schoonmaak bij kantoren en bedrijven!

Leonie - Marketing Manager

Wegens groot succes van ons zakelijk platform, iemand.nl Zakelijk, zijn wij per direct op zoek naar ZZP schoonmakers die via ons platform willen schoonmaken bij kantoren en bedrijven. Ben jij op zoek naar schoonmaakwerk en sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Meld je dan nu aan op het platform!

Wie is iemand.nl Zakelijk?

iemand.nl Zakelijk brengt vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van schoonmaak bij kantoren en bedrijven. Ondernemers die een schoonmaker zoeken voor hun kantoor- of bedrijfspand plaatsen een boeking op de website. Als jij in die regio werkt en hebt aangegeven beschikbaar te zijn, ontvang je een melding via de iemand-app. Jij kan dan zelf beslissen of je dit schoonmaakverzoek accepteert of niet. Zo bepaal je zelf je werktijden én het aantal klussen.

Wat houdt het werk in?

iemand.nl Zakelijk is speciaal gericht op het MKB, eenmanszaken en kantoren. Hierbij kan je denken aan kantoorpanden maar bijvoorbeeld ook fotostudio’s, showrooms of bijvoorbeeld een yogastudio. Er kan een schoonmaakverzoek geplaatst worden voor één keer in de week, tweewekelijks of meerdere keren in de week. Dit kan zijn overdag of ’s avonds en doordeweeks of in het weekend.

Bij de schoonmaakwerkzaamheden kan gedacht worden aan het schoonmaken van de ruimte, werkplekken, sanitair en de keuken. Als je voor de eerste keer gaat schoonmaken bij de klant loop je samen door het pand heen om te bespreken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De klant zorgt zelf voor de schoonmaakartikelen zodat jij hier niet mee hoeft te slepen.

Hoe werkt de uitbetaling?

Je hoeft niet meer zelf achter je geld aan bij de klanten waar je schoonmaakt. De betaling voor het schoonmaakwerk gaat namelijk via het platform. Je ontvangt €15,50 per uur (excl. btw) en de uitbetaling vindt elke week plaats.

Wanneer kun je aan de slag via het platform?

  • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan.
  • Je bent 18 jaar of ouder, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bezit een btw-nummer.
  • Je beschikt over een smartphone waarop je de iemand.nl app kunt installeren.

Momenteel kunnen ondernemers een schoonmaakverzoek op het platform plaatsen in Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Almere en Utrecht. We breiden echter snel uit dus woon jij in een andere plaats en wil je je alvast inschrijven op het platform? Dat kan uiteraard! Je krijgt dan een melding zodra die stad open is gesteld voor ondernemers om daar een schoonmaakverzoek te plaatsen.

Nog even de voordelen op een rij

  • Makkelijk en gratis toegang tot (extra) werk en inkomsten.
  • Werk waar, wanneer, en hoe vaak jij wilt.
  • Minimale reistijd omdat je alleen schoonmaakverzoeken bij jou in de buurt ontvangt.
  • Facturatie en uitbetaling verlopen via het platform. Uitbetaling vindt elke week plaats.

Enthousiast? Meld je direct gratis aan!

Wil je aan de slag als ZZP schoonmaker bij kantoren en bedrijven via het platform iemand.nl Zakelijk? Op deze pagina kan je direct het aanmeldformulier invullen. Binnen twee werkdagen word je gebeld voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Geschreven door: Leonie - Marketing Manager, 21 augustus 2018

Reacties

Tina Konings

wij hebben intressen in de schoonmaak hoop dat jullie wat hebben voor ons

Busola Omolabake Awosika

Ik ben een zzper met veel ervaring in het schoonmaken en Ik doe mijn werk erg goed en let op elk detail.Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat mijn werk goed afgeleverd.

Melih Akkar

Ik heb een schoonmaakbedrijf en zou graag samen willen werken!